Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytek

zona/maz z internetu

Polecane posty

Gość pytek

zaczelam czytac inny topik, jakie to dziewczyny z internetu sa brzydkie, grube i puste. i tak sobie pomyslalam ze moze zaptam ile z Was ma partnera z internetu? ja mojego meza poznalam przez Internet:)

Gość ja teżż
:)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
moja mam tez;)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mama:D

Gość soul963258
ja mam:):)

Gość ja.a.a.a
i ja również :)

Gość pytek
mam 2 znajome pary , ktore rowniez poznaly sie na necie i sa juz pare lat po slubie jest chyba co raz wiecej takich zwiazkow :)

Gość ciekawi mnie
a gdzie na necie sie poznaliscie?? na jakiej stronce

Gość do roboty
ja poznalam mojego meza na czacie na wp.pl to bylo juz kilka dobrych lat temu, nawet nie wiem czy ten czat nadal tam jest:)

Gość Karolciaaa 22
ja mojego ukochanego tez poznałam przez internet a dokładnie na czacie :) po 6 miesiacach rozmow spotkalismy sie i jestesmy ze soba juz 6 lat :) a niedawno mi sie oswiadczyl , za rok planujemy slub :)

Gość pytek
6 miesiecy rozmawialiscie, i dopiero potem spotkanie?? ja bym tak dlugo nie dala rady! my rozmawialismy ze 2 godzinki, i nastepnego dnia sie spotkalismy. jestesmy malzenstwem od paru tygodni:) aha, poznalismy sie na czacie a okazalo sie ze mieszkamy kllka bllokow od siebie :P

Ja żonę poznałem na necie:D Nie chciała gadać ze mną bo miałem nick Shataan:D Myślała, że na poważnie jestem satanistą :D

Gość comtessa
ja swojego faceta poznałam na pewnym forum - nie na tym, żeby nie było :) jesteśmy prawie 2 lata razem. Mój dobry kumpel poznał przez tlen swoją obecną żonę.

Gość Rooomantyczka
Nie każdy ma szczęście mieszkac dwa bloki dalej...My rozmawialiśmy rok i dopiero się spotkaliśmy...Dzieli nas prawie 500 km...i nie tylko to...Czy to ma sens???

Gość pytek
a dlaczego nie mialo by miec sensu? jak Wam na sobie zalezy to trzeba o zwiazek walczyc:)

Gość Niuńcia1318
Poznałam mojego męża na portalu badoo. Pisaliśmy jakiś czas o niczym konkretnym, on myślał, że jestem stuknięta, jak się spotkaliśmy ( w zimę) myślał, że jestem grubaskiem, a trzy miesiące później mi się oświadczył :) Rok później ślub i nie wyobrażam sobie życia bez tego człowieka :)