Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sziwa

ja mam 30lat on 20 czy to się moze udac?

Polecane posty

Gość sziwa

dziewczyny czy znacie takie "przypadki" :) gdzie róznica między dziewczyną a chłopakiem jest taka duza? kiedy dziewczyn ajest 10lat starsza? czy to się moze udac? napiszcie please co myślicie?

Gość syćko orawda
tylko wtedy jesli chlopak ma olej w glowie i wyglada jak facet a nie jak chlopats!

Gość sziwa
dzięki za odp :) wszystko na to wskazuje ze ma "olej" :) ale czy to dla faceta 20letniego jest atrakcyjne mieć o tyle starszą dziewczynę?

Gość hrabiniak
to się może udać tylko w opowiadaniach Harlequina !

Gość syćko orawda
dziewczyna musi tez miec olej. czemu starsza? czasem niby starsza a wyglda jak w wieku wieku, wiec to dlatego on nie widzi problemu z taka roznica wieku:) inne powody: bo starsza wiele go nauczy- sex, zycie:) bo ma pozycje gwiazdy- zaszyt miec zone giwazde do ktorej sie wzdychalo do plakatu :)

Gość syćko orawda
Kobieta sie szybciej starzeje.. i jak on 30 a ona 40 albo on 36 a ona 46.. oj.. to słabo to widzę..naprawde.. chyba ze bedzie na operacjach..ona..

Gość samottttniczka
mam tyle lat co Ty i wiesz co Ci powiem to Ty jesteś panią swego losu i swoich decycji, i masz juz tyle lat ze nie musisz sie tłumaczyc przed nikim jeśli masz na to ochotę, to rób to powodzenia:)

Gość
Do czasu, aż jej cyc nie zacznie więdnąć. :P

Gość fddfgtgf
nie wierze w takie zwiazki nawet na poczatku jak bedzie wszystko pieknie ladnie to za pare lat sie to zmieni!!!!Ty sie zaczniesz starzec a jemu zachce sie swiezego mieska...moim zdaniem to dziala w druga strone tak samo gdy to facet jest sporo starszy od kobiety.zanm pare takich par nawet gdzie roznica w wieku jest spora i jak do tej pory zawsze tak samo sie konczylo.....

Gość syćko orawda
wiesz to sie tak tylko mowi.. rób co cchesz.. ale nasze wybory maja wpływ na zycie.. jesli on wziął ja sobie bo gwiazda i niby młoda:D to jak juz nie bedzie gwiazdą i dostnie zmarszczek.. no wlasnie. Czym mu bedzie imponowac? sexu sie nahapie.. On bedzie młody 36! to wiek, w ktorym wiele kobiet go zaczepi! beda zdrady.. napewno to zwiazek ze zwiekszonym ryyzkiem

Gość sziwa
"dziewczyna musi tez miec olej. czemu starsza? czasem niby starsza a wyglda jak w wieku wieku, wiec to dlatego on nie widzi problemu z taka roznica wieku inne powody: bo starsza wiele go nauczy- sex, zycie bo ma pozycje gwiazdy- zaszyt miec zone giwazde do ktorej sie wzdychalo do plakatu" dzięki! całkiem " do rzeczy" piszesz :):):)

Gość Krzy S I E K
moja różyczka ma 27 lat a ja 22 i jest jak najbardziej ok. Mieszkamy ze sobą od 4miesięcy

Gość fddfgtgf
krzysiek ciekawe jak dlugo hihihih

Gość ryhtbgfv
ja znam pare, poznali sie jak on mial 22 a ona 31. sa ze soba 12 lat a on jest w niej zakochany po uszy jakby dopiero co sie poznali:) piekne to jest:) znam tez pare gdzie on ma 32 a ona..48 ale oni nie mieszkaja ze soba

Gość sziwa
kurcze chyba nie ma się co zastanawiać z abradzo CHYBA KAŻDY ZWIĄZEK TO RYZYKO........:) nic w życiu nie jest "na pewno" i "na zawsze"

Gość absollutnie
Znam taki przypadek. On - 4x, ona 5x-letnia, ok. 10 lat roznicy. Z tego, co widze, nader udane malzenstwo.

Gość sziwa
DO ryhtbgfv !!!! "ja znam pare, poznali sie jak on mial 22 a ona 31. sa ze soba 12 lat a on jest w niej zakochany po uszy jakby dopiero co sie poznali piekne to jest znam tez pare gdzie on ma 32 a ona..48 ale oni nie mieszkaja ze soba " dzięki :) to pocieszające :) ze moze się udac... zresztą ile ludzi na swiecie tyle róznych przypadków...

Gość syćko orawda
sziwa nieprawda.. Zwiazek jest ryzykiem jesli ludzie wiążą sie dla powodow płytkich i TERAz waznych: bo ona giwazda i jakos tam wyglada:) a to co TERAz ma wplyw na to co bedzie.. :) dlatego tyle zwiazkow sie rozpada..

Gość Krzy S I E K
ja nie widzę poza nią świata i ona chyba też poza mną. Oboje pracujemy i razem żyjemy. Zamierzamy się pobrać w maju 2009

Gość sziwa
syćko orawda OK ale... nigdy nie wiesz co siedzi w drugim człowieku (bez względu na wiek) i co się moze wydarzyc za iles tam lat....nigdy nie ma pewności co do trwałości związku choćby nie wiem na jakich fundamentach był zbudowany... a moze się myle bo za duzo w zyciu widziałam ....wiem ze to nie dobrze ze mam takie podejscie bo zakładam juz na początku ze kiedys nastąpi koniec.... wiem ze to zle...ale moze to z lęku przed opuszczeniem ?!?!?!

Gość syćko orawda
za iles tam lat....nigdy nie ma pewności co do trwałości związku choćby nie wiem na jakich fundamentach był zbudowany... -- i tu sie mylisz! jak ktos buduje zwiazek n a fundamencie: bo gwiazda i teraz jakos tam ona wyglada.. toto lichy fundament! jak ktos buduje na fundamecie ze kocha ze ta oosoab swoim postepowaniem chcrakatrem sposobem bycia sama obecnoscia wnosi cos do naszego zycia- wymiar duchowy.. to jest to mocny fundament bo zmienia sie wyglad..to co wokol..

Gość sziwa
ok masz rację ale ja nie wyobrazam sobie nawet budowania związku na wyglądzie!!! przecież musi byc cos więcej!!!to o czym piszesz!!! to dla mnie jasne!!!uczucia i więź duchowa!!! ale i tak nigdy nie masz pewnosci sorry :) ale ja tak myślę chyba nie ufam ludziom :(

Nie pytaj się....rób jak podpowiada Ci serce................ wszyscy są zawistni bo komuś może być dobrze może się udać.....................

Gość sziwa
coheed masz rację :) i tak zrobię po swojemu :) ale tak jakos ta róznica wieku nie daje mi spokoju mimo ze w kontakcie bezposrednim wcale tego nie odczuwam...ale mimo wszystko...myslę ze to duza róznica :( oj chyba marudzę:) ale po to tu jestesmy :):):)

nawet jak na dłuższa metę sie nie uda będziesz mogła powiedziec miałam 10 wspaniałych lat w zyciu........................... nic nie jest wieczne uroda, uczucie......................... to Twoje zycie i Ty o nim decyduj mnie guzik obchodza opinie innych oni za mnie nie będą żyć.......

Gość sziwa
wooooow dziękuję za te słowa!!!

Gość sziwa
tomek makowiecki ożenił się z reni jusis :)