Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 lalu

POMOCY!!!! LARWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Go艣膰 lalu

Mam straszny problem,zauwa偶y艂am na 艣cianach w pokoju pe艂zaj膮ce obrzydliwe larwy,zabijam je wszystkie,ale i tak wychodz膮 gdzie艣 zza biurka.Odsun臋艂am wi臋c biurko,ale nic tam nie znalaz艂am,zaklei艂am wszystkie dziury z kt贸rych mog艂yby wychodzi膰,ale nic z tego,dalej 艂a偶a!!! maja z 1-1,5 cm d艂ugo艣ci,s膮 koloru 偶贸艂tego,albo jakiego艣 be偶owego i maja br膮zow膮 "g艂贸wk臋". prosz臋 o pomoc,bo inaczej zwariuje!!!! :

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 matulenkamama
heheh ja tez mam takie wrazenie ze to juz bylo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no wlasnie jak
okropnosc,wysprz膮taj mieszkanie ,brrr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalu
nie oczekuje od nikogo zadnej pomocy fizycznej,tylko myslalam ze sa tu ludzie,ktorzy znaja sie na tym bardziej niz ja i podpowiedza mi co to za larwy moga byc i czym je wyniszczyc (dodam ze sprzatam regularnie przestarzen za biurkiem) ale widocznie nie moge liczyc na pomoc. No coz,i tak dzieki:) papa 3majcie sie

Udost臋pnij ten post

to nie s膮 偶adne larwy, a pojawiaj膮 si臋 pod koniec lata i przychodz膮 z dworu np. przez otwarte okno i nie trzeba zaraz zabija膰, tylko je zebra膰 na jaki艣 kartonik i wypu艣ci膰 przez okno .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xeny_xeny
no dobrze,przychodza z dworu ,ale ciekawa jestem co to taiego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalu
no w艂a艣nie. I czy one same sobie p贸jd膮? dostaje jakiej艣 obsesji :( zauwazylam ze jest ich coraz mniej. Nigdy wczesniej sie z takim czyms nie spotkalam :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak dla mnie
to wyglada to na larwy much a jak jest za biurkiem to moze w biurku zostawilas jakies jedzenie albo cos ci tam gnije zazwyczaj w smietnikach mozna zaobserwowac takie larwy sa biale lub takie lekko zoltawe z czarna glowka i wygladaja naprawde obrzydliwie radze umyc wszystko naookolo i sprawdzic dokladnie caly pokoj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalu
no wlasnie na tym to wszystko polega,ze kilka dni temu odsunelam biurko,weszystko sprawdzalam i NIC TAM NIE BYLO!! wysprzatalam,umylam,i dlaej laza:( moze jakas trutke czy cos takiego tam wy艂o偶y膰? tylko jesli ktos wie jaka trutke,tzn nazwe lub ogolnie na co ma byc to bym byla bardzo wdzieczna :]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katia radzi
a kwiatki na oknie, w jakim sa stanie, a moze masz wazon z kwiatami?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalu
w pokoju w ktorym mam ten pronle mam jednego kwiatka na oknie,ale jest on w bardzo dobrym stanie,dbam o niego,bo to koniczyna szczescia:P a kwiatow innych (tzn w wazonach czy czyms takim nie mam w ogole) najbardziej niepokoi mnie to ze one wychodza zza biurka :( a tam przeciez nic nie ma,po偶膮dek jak sie patrzy.najlepiej to je jakos wytepic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 plyn do mycia naczyn
mowilam ci bierz tabletki regularnie!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fid偶i
hmm... nie wiem gdzie masz biurko, jak daleko od okna, co masz na 艣cianie i czy masz parkiety, dywany, panele czy co tam na pod艂odze... jak tak bardzo ci to przeszkadza kup Muchozol i popsikaj okolice w kt贸rych pojawiaj膮 si臋 larwy. Tylko uwa偶aj bo to bardzo 偶r膮cy 艣rodek zatem b臋dziesz musia艂a jak najmniej przebywac w swoim pokoju w czasie stosowania 艣rodka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalu
no wlasnie mam bardzo dobrej jakosci zdjecie tego robala tylko nie umiem za bardzo jego tutaj wkleic:/ :P a biurko mam na scianie na przeciwko okna,sciany mam pomalowane farba a na podlodze mam panele.Moj tata mowi ze mogly sie te dziady pod panelami zagniezdzic gdzies,bo tam maja ciemno,cieplo i w ogole. :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalu
czy ktos moze wie co to za robale??? pom贸偶cie :( :(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xeny_xeny
ale obrzydlistwo...nie mam pojecia co to moze byc...dziewczyno nie mow ze ty spisz w tym pokoju

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalu
no wlasnie nie spie!! i juz mnie to meczy powoli:( chyba kupie jakas trutke czy muchozol i jakos to wytepie,bo przeciez nie pozwole aby takie male wstretne larwy psuly mi wszystkie plany i zawladnely moim pokojem!!! jak macie jakies pomysly na ich wytepienie to bede bardzo ale to bardzo wdzieczna:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 veronna
Oj, no obrzydlistwo rzeczywi艣cie... :o S艂uchaj - mo偶e przesu艅 biurko na par臋 dni pod inn膮 艣cian臋 - zobaczysz przynajmniej, czy one faktycznie wychodz膮 z pod艂ogi w tamtym miejscu, czy mo偶e jednak zagnie藕dzi艂y si臋 gdzie艣 w biurku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stawiam na biurko
i cos do zarcia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalu
to jest dobry pomysl i postaram sie go zrealizowac ale bedzie to trudne bo mam narozne biurko:/ moj tata idzie dzisisja do jakiegos kogos kto sie na tym zna i mam nadzieje ze pomoze :( mam juz jakas fobie:(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalu
znalaz艂am juz co to jest.S膮 to mole spo偶ywcze.i rozwijaja sie one w zbozach a ja mam chomika takze moze rozwinely sie w jedzeniu dla chomika.tata kupil jakis sporay na robale,psiknelam jednego i nie zyje,takze zaraz biore sie za ich zaglade:P

Udost臋pnij ten post