Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzysiek_23

Bolesne rozstanie....po 5 latach, a ja wciąż ją kocham...

Polecane posty

Gość Biała dama bezbarwna
To szczęście miec takiego mężczyznę,który nie kłamie i nie manipuluje,a szanuje swoją dziewczynę...pogratulowac wychowania i charakterów.

Gość małe:)
A ja Wam powiem tak; cieszcie sie zyciem, nie stwarzajcie sobie na siłę problemów. Doceniajcie to, że najbliżsi zdrowi(i nie mówie tu o pseudo ukochanym!). Po prostu ŻYJCIE w dosłownym tego słowa znaczeniu :) Jeśli chodzi o mnie; też przeszłam bolesne rozstanie, ile ja łez wylałam, wszystko mi się z nim kojarzyło. Te smutne wieczory, dobijające popołudnia. Pełne łez, chorej nadziei, rozgoryczenia. Zawalałam studia...Naprawdę mocno cierpiałam. Aż sobie powiedziałam dosyć. I choć jak mnie zostawił to nie wierzyłam, że kiedykolwiek będę tak w stanie myśleć - a jednak pomyślałam :) Stwierdziłam, że życie nie polega tylko na znalezieniu miłości, założenia rodziny. Są też inne aspekty życia. Życie nie kręci się wokół ukochanego ;) Jeśli jest - to dobrze, jeśli go nie ma - też dobrze! Facet to dodatek, nie priorytet :) Najważniejsze to spełniać swoje cele w życiu, mieć wartościowych ludzi w okół siebie, nie tracić czasu na tych, którzy po prostu nie są nas warci. Rozwijać swoje umiejetności i pasje :) A miłość...? Jeśli kiedyś przyjdzie taka prawdziwa i jedyna to wspaniale, a jeśli nie... to też przecież będziemy żyć :)

Gość gość
Stary temat...ale ciekaw jestem co u autora. ja przechodz od roku cos takeigo. identyczna historia z tym ze ona zrezygnowala bez nijakich. 5 lat mieszkania razem, piekna zycie, zero klotni, totalne telpatyczne porozumienie, nagle "nie kocham cie" i dowidzenia, nagle totalna odmiana, czy laski faktycznie sa takie p*****lniete? jak to w ogole jest mozliwe? nierozumiem do tej pory. Monika , suko nienawidze Cie. Kiedys zycie Cie nauczy. Bo widocznie jeszcze za malo.

Gość Nadyja
Co się porobiło na tym świecie... Teraz tak łatwo o zdradę, za łatwo :(

Gość Justyna 25
Nie wiem czy pomogę Tobie, może komuś innemu... Kiedyś byłam w podobnej sytuacji tylko, ze to ja odeszła, zakończył zm związek po 5 latach, O deszlam dla innego. Ten nowy związek szybko okazał się bezsensu i odkryłam, ze mocno kocham eks. Nie powiedzialam mu o tym, cierpiała ale się nie odezwała bo było mi wstyd. Modlilam się aby nastał dzień w którym on mi wybaczy. Po pół roku przyjechał, porwał mnie na wycieczkę na 3 dni w góry w balerinach..a mieliśmy jechać na kawę. Pocalowal- myślałam, ze oszaleje ze szczęścia. Wróciliśmy do siebie. Kochałam ho jak nigdy, zrozumiałam błędy, dojrzałym. Ja starałam się jak mogłam ale to nie było to samo...po 2 latach on zostawił mnie bo już mi nie udał. Teraz hm..teraz to - wciąż się kochamy ale każde jest z kimś innym bo wiemy, ze to nie ma sensu. Ale jego walką nie poszła na marne. Prawdziwa miłość wszystko przedszyma.

Gość gość
no "przedszyma" buhahahaaaaaaaaaa! :D