Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekstraklasa

WYGLAD BEZ ZNACZENIA

Polecane posty

Gość ekstraklasa

poznalam faceta nie jest przystojny nie jest jakos specjalnie zadbany nie ma modnych ciuchow dobrego samochodu nie ma mieszkania nie ma pracy ja mam to wszystko czego on nie ma byc mozegdybym minela gona ulicy nawet bym nie spojrzala jednak poznalam go i pokochalam bo ma w sobie to cos naprawde to cos i stwierdzam ze wyglad naprawde nie ma znaczenia czy ktos sie ze mna zgodzi??

Gość comtessa
ja się nie zgadzam, ale jeśli tobie to nie przeszkadza to wszystko jest ok :)

Gość w ogooet gugu
ja:)

Gość biedak polecial na kase
:o

Gość ekstraklasa
heeheh nie nie polecial na kase bo wlasnie z powodu tego ze ja mam to czego jak by on sam nie jest w stanie mi zapewniec nie jestesmy razem

Gość ekstraklasa
a ja bym mogla byc z nim w tej jego biedzie ale on mi nie pozwala ja jestem kobieta zadbana nawet bardzo to nieskromne co pisze ale jak by chce dac zarys tej sytuacji on ma moze kilka przyslowiowych koszul - mi to naprawde nie przeszkadza ani jego wyglad ani nic

Gość ekstraklasa
zawsze myslalam ze wyglad jest taki wazny ale teraz wiem ze sie mylilam

Gość hgdvbb
yhyy jasssne:O a za kilka lat jak sie zaczniecie klucic to zaczniesz mu to wypominac :O kochana takie jest zycie:O

Gość no nie wiem niewiem
wszystko zalezy od tego z jakich powodow nie ma pracy ,samochodu itd.wyglad nie jest wazny faktycznie,ale zastanow sie czy potem ,po latach zwiazku nie byloby klotni o to ze ty wszystko a on nic

Gość balantajsa
to działa w jedną stronę. Nie ma takiego frajera, który by się zakochał w brzydkiej, grubej, ubranej w łachy bez kasy i bez pracy

Gość ekstraklasa
jest czlowiekeim wyksztalconym pisze aby niebylo ze nieuk czy nieudacznik dlaczego tego nie ma dlatego ze pochodzi z biednego domu dlatego ze pociaga go w zyciiu cos wiecejniz ,,wyscig szczurow,, dlatego ze jesdzi po swiecie i tak chyba mu dobrze choc marzy o rodzinie jednak nie jest pewnien czy potrafi,,osiasc ,, gdzies na stale

Gość co za bzdury
Dla mnie wygląd ma bardzo małe znaczenia. Są w życiu ważniejsze sprawy. Facet nie musi być ani piękny ani bogaty. Uroda przemija a rzeczy materialnych można dorobić się wspólnie.

Gość ekstraklasa
dlatego ze wlasciwie pod wzgledem materialnym nie ma wiekszych wymagan jest mi taki bliski ale z jego punktu widzenia moj swiat i jego dziela nas a ja tego tak nie widze co myslicie??

Gość ekstraklasa
??????????????

A ja uwazam ze wyglad ma znaczenie :P ale nie kierujmy sie tutaj opiniami innych ani mediow,stereotypow lecz wlasnymi upodobaniami :D Czlowiek musi czuc pociag do tej drugiej strony zeby z nia byc,bo co to za zycie z kims kto nas nie pociaga fizycznie?I nie piekne co wykreowane przez mode lecz co w naszych oczach jest ladne,do przyjecia :D Widocznie ze wzgledu na brak predyspozycji tego gostka do meskiego idealu nazwalas go nieladnym ale w Twoich oczach musi cos byc w jego wygladzie,cos co Cie do niego przyciaga :)

Gość ekstraklasa
klaryna 66- bardzo ladnie to ujelas nazywajac go ,,nieladnym,, wlasciwe wyrazilam jakas spoleczna opinie ktora pojawila by sie na jego temat tak mi sie przynajmniej wydaje dla mnie samej nie wydaje sie on przystojniakiem jednak jest bardzo pociagajacy moze nie tyle zewnetrznie co wewnetrznie znajac jego wnetrze wlasciwe mogl by byc krzywy garbaty i bez jednej nogi a dla mnie i tak byl by pociagajacy pokazalam znajomej jego zdjecie to mnie doslownie wysmiala stwierdzajac nie no ty z takim a mnie to tak strasznie zabolalo dlaczego ludzie tacy sa

Gość ekstraklasa
jak sie dowiedzala ze facet praktycznie niczego nie mato sie stuknela w czolo he a mnie to rowniez zabolalo dlaczego tak latwo skreslic czlowieka ciezko mi o tym myslec dlaczego tak sie dzieje

Oj ludzie tacy sa bo za bardzo swiat mody i urody nawalil im w mozgach :D i tego sie nie zmieni :P Ale ja naprawde sie zastanawiam czy takie blachostki jak rozmiar stanika u kobiet,wielkosc nosa czy ust maja znaczenie dla facetow?I to samo dla kobiet jesli chodzi o mezczyzn?To chore,ja w ogole nie kieruje sie opiniami innych tylko wlasnymi,a tez za milych komentarzy na widok mojego chlopaka nie slyszalam z ust znajomych ale mam ich w nosie,bo wazne jest to jaki on jest dla mnie a nie dla innych :P

Gość ekstraklasa
ze mnie jest taka osoba ze mi zal tego ze tak sie dzieje ze ludzie sa tacy i szkoda mi tego ze ten zwiazek sie nie uda i co smieszniejsze to on ten ktory teoretycznie mogl by skorzystac tego nie chce zabawne a ja bym to wszystko zostawila gdyby chcial

Ale to jest ciekawy temat do rozmyslania :D Bo naprawde spoleczna ocena dziala na podswiadomosc ludzi :D Np w starozytnym Egipcie kobita musiala byc przy kosci i miec dluuugasny nochal i mocno podkreslone oczy,wtedy byla nieziemska pieknoscia dla tamtejszych :P A dzis mamy inne idealy :P U facetow jest to samo,ze idealny musi miec taka a nie inna twarz,taki wzrost etc a to sa wierutne bzdury,wszystko narzucone z gory i umowne :P Szkoda tylko ze tak wiele osob sugeruje sie takimi wzorami idealnymi a nie wlasnym rozumem i sercem :P

Gość ekstraklasa
tak szkoda czlowiek o ktorym pisze w rzeczywistosci jest bogaczem chodzi mi o bogactwo wewnetrzne jednak malo kto to widzi szkoda ze on mnie nie chce niebardzo wiem co powinnam zrobic

Gość ekstraklasa
??????????

Gość ekstraklasa
dlaczego tak myslisz??

Gość ekstraklasa
on stwierdzil ze to bez przyszlosci bo zyje w innym swiecie i wiem ze bylo mu ciezko ale tak stwierdzil aja tak naprawde nie uwazam nie jestm malolatka ktora ma zachcianke mam 27 lat on 32

Wyglad nie ma znacznia HA HA HA HA :) Jakbys zobaczyła mnie to byś przyleciala jak na skrzydłach a ne teggo swojego paskudnika byś nawet nie spojrzała więcej. Ale ja tak dzialam... taki juz jestem.

Gość ekstraklasa
i wiem ze byla bym gotowa na wiele dla tego czlowieka on tego nie rozumie