Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradźcie proszę

Nie wiem czy wyjechać do Warszawy

Polecane posty

Gość poradźcie proszę

Mam okazję,pracowałabym tam,a potem poszłabym na jakieś studa,ale problem polega na tym,że jeszcze nigdy tam nie byłam i nie wiem czy tam jest fajnie.Czy tam też tak jak w Łodzi są tylko same drogi i bloki?Ostatnio tam byłam i jak sie na to napatrzyłam to mi się żyć odechciało,nie wiem czy ja w ogóle potrafę mieszkać w duzym mieście :(

Gość trzymajcie mnie bo padne
nigdy tam nie byłam .. potem... Ostatnio tam byłam to byłas czy nie?

Gość antekkk
bloki nie sa najważniejsze. Jak cos mozesz osiągnac to wyjeżdzaj

Gość ciepla i welniana
pewnie chodzi jej o to ze byla w lodzi i sie napatrzyla. w wawie jest wiecej zieleni niz w lodzi. oczywiscie wykluczajac scisle centrum. ja bym wyjechala , zawsze mozesz zrezygnowac i wrocic do obecnej sytuacji:)

Gość poradźcie proszę
Napisałam,że ostatnio byłam w Łodzi a nie w Warszawie :O

Gość gremliny8
jedz .. nawet jesli ci sie nie uda-nie spodoba to przeciez mozesz wrociic .. a tak jak nie sprobujesz,nie pojedziesz to sie nigdy nie dowiesz. moze akurat to bedzie jedna z najlepszych deycyzjii w twoim zyciu..

Gość poradźcie proszę
A gdzie jest lepiej,w Wawe czy w Krakowie?Już nawet ne chodzi o zieleń bo w Łodz jest węcej niż siie spodziewałam ale strasznie mnie to dobija jak wokół widzę tylko bloki aż po horyzont i wyobrażam sobie jak ludzie się męczą w takch klitkach.Ja też będę musiała tak mieszkać :(

Gość gremliny8
ja studiuje w krakowie ale jak tylko skoncze studia to mysle sie przeniesc do warszawy.. wiesz krakow fajne misto ale na dluzsza mete to warszawa daje wieksze mozliwosci

Gość Bez porówniana
Bez porówniana :) Łódź to jak Kalkuta, Warszawa to jak Nowy Jork Kraków to jak Barcelona Wrocław to jak Bruksela Lublin to jak Ułan Bator Brzydgoszcz to jak Donieck Białystok to jak Anchorage Rzeszów to jak Winterthur :)

Gość Bez porówniana
a Poznań jak Zurich.

Gość Bez porówniana
do krakowa to można przyjechac na weekend - a nei do roboty :)

Gość nie trac czasu
jedz, nie zastanawiaj sie:D

Gość poradźcie proszę
Ja pochodze z malej wioski, z Koziej Wolki. Mieszkam tam z 7 bracmi i 3 siostrami, babcia, dziadkiem, mama, tata, wujkiem, ciocia i ich 5 dzieci. Bede za nimi tesknic jak sie wyprowadze. Obok domu mamy obore, na podworko lezy gnoj, uwielbiam ten swojski zapach. Pokaze wam jedna fote, pokochalibyscie to miejsce;)http://republika.pl/blog_bo_3592023/4327588/tr/obora_swinia.jpg

Gość Bez porówniana
Łódź to trzeci świat w którym zatrzymał sie czas. Mozna Warszawe lubic llub nie, ale z Łodzia to Wawa ma tyle wspolnego co z Zakopanem :)

Gość poradźcie proszę
No właśnie,Warszawa jak Nowy Jork,a ja pochodzę z małego miasteczka,mieszkam w domu z dużym podwórkiem i ciągle przesiaduję na dworze bo kocham zieleń i przestrzeń :) Nie wiem czy dam rade żyć w miejskiej dżungli

Gość miika wielka krowa
tak samo i slask,brud,syf i ubostwo....

Gość poradźcie proszę
Hehe,podszywacz mnie ubiegł ;) A właściwie dlaczego Łódź ma takie opinie?Mi sie wydawało,że jest nowoczesna itp

Gość miika wielka krowa
moize zabierz je ze soba? hahhaha

Ja tam jestem łodzianka z pochodzenia i uczciwie mówię - nie lubie mojego miasta ;) Może dlatego, że nie jestem z nim jakoś bardzo emocjonalnie związana. Właśnie - miasto jak miasto. W W-wie mieszkałam łącznie z 5 lat chyba i bardziej ją traktowałam jak swój dom. Miałam jeszcze epizod z małym miasteczkiem i tam chyba czułam się najlepiej. A w ogóle to chcę w góry!!!

Gość gremliny8
a ja chce do jakis cieplych krajow.. marzy mi sie Afryka :D ehh to by bylo zycie ...