Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arest

pytania do bardziej doswiadczonych

Polecane posty

Gość arest

Z moją dziewczyną postanowiliśmy zacząć współżycie..mam kilka pytań, na które z łaska odpowiedźcie: 1. w jakiej pozycji będzie najlepiej 2. co zrobić aby ja najmniej bolało 3. jak zrobic aby sie podnieciła, nie oralnie (dziewczyna nie chce, nie wiem czemu )

Gość doświadczona...chyba....
żeby ją podniecić - zawiąz jej oczy... to działa :) reszte chyba wiesz jak działać...

Gość muzyka mi gra
Jeśli to ma być pierwszy raz to zabierz dziewczynę na 2 dniową wycieczkę. Ładny hotel, zadbaj o dobre wino i nastrój. Wino ale w takiej ilości, aby ona była troche rozluzniona, a Ty na tyle sprawny abyś wiedział co masz robić. czyli znaczniej mniej niz ona. Pozycja: po bożu czyli normalna. Pieszczoty: bardzo długo bez pośpiechu. A przedtem jej powiedz ... że jeśli nie będzie gotowa to nie zrobicie tego. Ona powinna czuć się przy Tobie bezpieczna ... Zalecam Tobie cierpliwość skoro to jej pierwszy raz ... bo chyba nie chcesz jej skrzywdzić na całe życie . I oczywiście nie oczekuj aby brała Tobie do buzi ... bo ona napewno nie jest jeszcze do tego tam bardziej gotowa. Powodzenia.

Gość muzyka mi gra
I jeszcze żeby mniej bolało . Kup oliwkę dla dzieci i zabaw się w osobistego masażystę. Wymasuj jej plecy nogi i stopy. "Tam" tez trochę pomasuj reką zwilzoną w oliwce. Jeśli siebie też naoliwkujesz to napewno bedzie ja mniej bolało :). To chyba wszystko co powinieneś wiedzieć :)