Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_atrakcyjna

sex a bycie singlem

Polecane posty

Gość ona_atrakcyjna

Marze o sexie dzis, jutro ciagle. Co ja mam zrobic??? :)

Gość halsis
Paluszki..

Gość ona_atrakcyjna
Hmm...... :)

Gość cololkusz
umów sie ze mną.............

Gość ona_atrakcyjna
Dla kobiety poznac faceta tylko dla sexu to nie jest problem ale wowczas facet nie szanuje dziewczyny tylko na raz. Przerabane byc singlem bo jak tu sie kochac bez zwiazku

Gość cololkusz
nie powiedziałem umów sie ze mną na sex...

Gość ona_atrakcyjna
Dlaczego chcesz sie umowic z kobieta o ktorej nic nie wiesz?

Gość cololkusz
zanim bysmy sie spotkali pewnie wymienilibysmy pare meili wiec jest szansa aby wczesniej choc troche sie poznac

Gość ona_atrakcyjna
Hmmmm........ pewnie tak. Ale mysle ze forum nie jest dobrym miejscem na poznanie partnera. Poza tym jestes z Olkusza. Odleglosc bardzo duza. Ile masz lat?

Gość cololkusz
32 a ty skąd jesteś?

Gość ona_atrakcyjna
Mieszkam w Warszawie.

Gość cololkusz
no to rzeczywiscie troche daleko.......

Gość ona_atrakcyjna
No coz :)

Gość bo takto jest
To całe równouprawnienie to bujda na resorach. Faceci z punktu widzenia ewolucji muszą zapładniać jak największa liczbe partnerek więc w ich przypadku seks bez zobowiązań jest OK. Ale kobieta która uprawia seks bez zobowiązań z dużą ilością mężczyzn? Z punktu widzenia ewolucji bez sensu - kobieta zajdzie idalej nie musi się starać. I nie mówię ci że coś robisz źle, wręcz przeciwnie jestem za równouprawnieniem - ale natura stworzyła nas inaczej i dlatego niektózy kolesie mają takie pojecie o dziewczynach jak własnie przedstawiłaś.

Gość ona_atrakcyjna
Nie niektorzy tylko wszyscy. Zgadzam sie, z punktu widzenia ewolucji mezczyzna powinien miec jak najwiecej partnerek w celu prokreacji, kobieta powinnna pilnowac gniazda i ogniska domowego. Owszem ale zejdzmy na ziemie. Co ma zrobic singielka (28 l.), ktora ma naturalne potrzeby fizjologiczne? Mysle ze znalezienie sexpartera do sexukladu nie jest dobrym wyjsciem. Hmm.... Tak nas wychowano ze sex powinien wiazac sie z miloscia. Ehhh..... gdyby nie te stereotypy w ktorych ja takze tkwie.

Gość anais nin
ja akurat teraz mam faceta, ale jak nie mam to i tak uprawiam seks i nie robię sobie z tego powodu żadnych wyrzutów. nie mam zamiaru udowadniać nikomu,że jestem ,,przyzwoitą" kobietą i jestem godna zostać czyjąś cnotliwą i wierną żoną. seks to nie żaden przenajświętszy sakrament, ludzie maja potrzeby po prostu. problem polega jednak na tym że nawet partnera tylko do seksu trudno jest znaleźć, bo w końcu nie rzucę się na pierwszego lepszego pajaca z dyskoteki, bo niby po co- zeby opisać to póxniej w temacie-NAJGORSZY SEX W ŻYCIU. miewałam kolegów od seksu bez zobowiązań, ale to też jest do dupy rozwiązanie, bo zawsze ktoć cierpi nawet jak ustalicie, ze to tylko seks, to póżniej się okazuje że ktoś się zadurzył albo ty albo on,a obie sytuacje są do dupy. kup sobie wibrator, teraz te maszyny mają takie bajery,że faceci to wysiadają przy tym..

Gość bo takto jest
Nie wiem kto cie uczył że do seksu potrzebna jest miłość? Po co w związku ma być miłość? Ta przereklamowana miłość to niestety tylko czysta chemia która po jakimś czasie przemija. Ludzie biorą śluby i żyją razem nie z miłości tlyko po to żeby nie czuć się samotnym, ze względów finansowych i dla seksu. Miłość nie istnieje, to stan w którym człwoeik jest ogłupiony aby łatwiej się było rozmnażać i nie mysleć o konsekwencjach - taki psikus natury. Mozna kogoś lubić, czuć sympatię a nawet przywiązanie ale miłości trzeba się wystrzegać jak ognia bo nigdy z tego nie ma nic dobrego.

a mi sex bez zobowiązan pasuje,potem kazdy idzie w swoja strone i po sprawie,za 2 dni sms spotkanie i jazda na maxa rozmowa troche smiechu i papa2 dni i znow razem na bzykanko:) niema co sobie odmawiac raz sie zyje i trzeba miec co potem wspominac na starośc :D

Gość ona_atrakcyjna
Zgadzam sie. Tylko ze trudno znalesc "przyjaciela" do sexu, taka osoba musi tez podniecac, byc interesujaca. Jutro ide kupic wibrator :) Trudno tez chodzic do lozka z kazdym facetem bo ma sie mega chec.

Gość ona_atrakcyjna
daroo jestes z wawy?

masz 28 lat i nie masz wibratora???? .To że kazda normalna kobieta w twoim wieku potrzebuje seksu a jak go nie z powodu braku faceta to uzywa czegoś zastępczego.Nie możesz się męczyć bo to źle wpływa na psychikę

Gość ona_atrakcyjna
NIe mam. Musze kupic, jak wspomnialam wczesniej :)

Gość ona_atrakcyjna
Na moja wplwa fatalnie, skoro podjelam ten temat na forum. Oj niedobrze ze mna.

Gość kwiecien
dlatego mimo ze mam stala partnerke czasami spotykam sie z zajetymi dziewczynami tak jest latwiej sama przyjemna rozmowa i jeszcze przyjemniejszy sex.

jesli sama nie potrafisz przelamac stereotypow w ktorych zostalas wychowana i podazac nowym, wygodniejszym stylem zycia chociaz sama wiesz, ze to glupie, to pozostanie Ci tylko masturbacja ;) ale i to nie nudzi, o ile bedziesz starac sie i probowac to urozmaicac. rozne sposoby, przedmioty, cyberek..