Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojaciotkajestdziwna

opowiem wam taką historię

Polecane posty

mojej ciotki.ma 46 lat,jest starą panną przypuszczam że jest dziewicą.nigdy nie miała męża nie chciała mieć.mieszka z mamą,a jej psa traktuje jak swoje dziecko(a na ludzkie dzieci mówi "bachorzyska" "szkodniki" "małe śmierdziele" itp.)mnie zawsze traktowała chłodno,bez uczucia.a do pieska zawsze cmoki,przytulanie,gadanie,rozmowy,i oczywiście dokarmianie przy stole.ostatnio gdy szłam z rodziną,w parku robili sobie zdjęcia nowożeńcy,a ciotka "jaki kurdupel" "ochydne miejsce sobie wybrali" "po co tą suknię po ziemi ciągnie" "a czemu on kwiaty niesie" "brzydki garnitur" itp.. nikt nic oprócz niej nie mówił,nie wiem,czy to wynika z zazdrości że nie ma partnera,czy po prostu krytykuje faceta. ps.wcale nie był taki najgorszy :P

Gość hubaiob
zazdrosna stara dziewica

To normalne wśród prymitywków i marginesu, w moim środowisku to byłoby nie do pomyślena!

Trzeba jej współczuć, że nie zaznała prawdziwej miłości i udanego seksu.

to wg was to dziwolong :o

nie wiem czy zaznała sexu,w cipke jej nie zaglądałam,a wiecie co znalazłam na wannie???powiedzieć wam?? ps.to nie wibrator :P coś duuuuuuuuuużo dziwniejszego

Gość kjhkjh
nikt jej dobrze nie przetrzepal a to odbija sie na zdrowiu psychicznym.zgryzliwa i zazdrosna .......

jeszcze mi taki tekst palnęła:"dziecko ty idź już spać" mam 21 lat,a po 23 czytałam sobie gazetę moja babcia wtedy oglądała tv z resztą rodziny a brat spał ps.znalazłam na wannie irygator do higieny intymnej zacytuję "włożyć do pochwy i pompować do opróżnienia pojemnika,nie zaglądałam do środka :O:O:O szok"

ups "włożyć do pochwy i pompować do opróżnienia pojemnika" powinno być tak :)

Gość to że ciocia ma irygator
oznacza, że ma problemy zdrowotne, a dziwna jesteś ty, bo sie za bardzo ciotkaprzejmujesz i analizujesz jej każde słowo i gest :O

źle mnie odebrałeś,chciałam po prostu pogadać o osobie którą uważam za dziwną chciałam być anonimowa więc napisałam na forum.nie wszyscy ludzie to dziwadłą ja akurat nim nie jestem

Gość naranara
dArtagnan...dziecko czy tu nie mozesz spac, melisy sobie zrób a nie wypisuj bredni na następnym topiku!Mało już dziś ludzi obraziłeś kretynie wstrętny??????Mama nie woła jeszcze spać?Ciekawe.

Gość muza gra no i ba
powalona dziołcha z wiochy jakiejś pod 46 dziewica a śmieją się z 20 leytnich :o