Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiuleksus

no to poszłam na to wesele sma i

Polecane posty

Gość kasiuleksus

....było beznadziejnie :( wszyscy byli w parach wbrew temu co mówiła panna młoda, porażka. Po złożeniu życzeń stałam na sali jak idiotka bo nie wiedziałam gdzie usiąść. Później siedziałam w grupie która sie dobrze znała wiec oni ze sobą a ja do ściany, płakać mi sie chciało. Zatańczyłam może z 4 razy bo parki przez całe wesele tańczyły ze sobą tylko i wyłącznie. Do tego żarcie było ohydne, nie było żadnych wspólnych zabaw. Wyszłam o pierwszej - NIGDY WIĘCEJ.

Gość lolkitka
tak to niestety jest gdy chodzi się sama na takie imprezy. trza było kogos zaprosić choćby jakiegoś kolegę .

Gość eargegre
wczoraj byl chyba topik, gdzie dziewczyna uraadowana dziekowala kafeteriuszom za rade bo byla sama i sie swietnie wybawila

Gość Człowiek On Widzi
I tak Onwidzący ich wszystkich skaże na wieczne męki! Ciebie również!

Gość hhhhhh
ja w tamtym roku tez bylam sama a wszyscy w parach,ale bawilam sie swietnie w gronie rodzinnym-zwlaszcza kuzynow ktorych dawno nie widzialam

Gość kasiuleksus
już pisałam w piątek ze zaprosiłam kolege i na dwa dni przed weselem zadzwonił ze nie może wiec musiałam isc sama ale żałuje i nikomu nie polecam.

Gość kasiuleksus
to nie było rodzinne wesele, znałam tylko parę młodą, nikogo więcej nawet z widzenia

Na wesele nigdy nie poszłabym sama. Ostatnio byłam tzn. jak miałam 14 lat :P

Gość a to dobre .... ha
Eeee tam ... ja bym po pół litrze się wkręciła w towarzycho :)

Gość kasiuleksus
Alez ja piłam i to dosyc duzo jak na mnie ale towarzystwo jakieś bez jaj, nie pijące i nudne. Zygac sie chciało.

Gość a to dobre .... ha
znaczy się towarzycho by się wkręciło w moją waginę :classic_cool:

Gość oj znam ten bol....
tez tak 3 lata temu dalam sie zwiesc kuzynce zeb przysc bo bedą wolni faceci. Skonczylo sie tym ze juz pod kosciolem chcialam isc do domu bo byly same pary, porazka. A do tych co radza aby isc z kolegą..to nie taki proste, moze sobie taki kolega cos pomyslec i mozna kolege stracic, zreszta bylam akurat po rozstaniu, a z tym facetem plany byly 3 miechy wczesniej ze idziemy razem.

Gość eargegre
ja bylam rok t3emu sama i tez bylo fajnie, ale to bylo rodzinne wesele jakbym byla zaproszona na wesele, a nie miala z kim isc, to na pewno nie zapraszalabym nikogo na sile byle byl, jakiegostam kolegi