Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_podszywacz_

CZY DA SIE ZA DARMO WYSLAC SMS NA ERE Z INTERNETU?

Polecane posty

Wiem, że kiedyś znalazłam jedną bramkę z której udało się wysłać smsa do ery za darmo...Wprawdzie mieściło się bardzo mało znaków, ale lepsze to niż nic. Tylko, że nie mogę teraz tej bramki znaleźć :-o

musze pilnie wyslac sms na ere,a jestem za granica i nie mam pl telefonu a z mojego nie chce mi wyslac to naprawde pilna prawa

http://sms.ikp.pl/? prosze bardzo , nie musisz sie logowac, co dzien 20 esow darmowych ... jak Ci sie nie bedzie chcial wyslac z przeciazenia,bo czasem duzo os. wysyla to probuj do skutku. Dobra bramka zawsze dochodza.No i limit slow;/

Gość lsjkdkjdkd
jesli masz telefon w idei i masz zalozone konto na orange.pl to co miesiac masz doladywane konto z smsami za darmo , i mozesz je wysylac na kazda bramke w tym i na ere oraz na zagraniczne telefony

z ktorej, z tej co Niezapominajka86 przeslala? -bo ja wlansie ja sparwdzam i sie nie da , pisze mi cigle, ze zly nr podalam;/ ale sprobuj z tej co ja podalam ona wysyla, przynajmniej mi zawsze.

Gość londa 86
Wpisz w google - bramka sms era - i wyskoczy Ci pare stron, kiedys z nicj korzystalam i działały bez zarzutu.