Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eliza23

staranie o dzieko

Polecane posty

MAM TAKIE PYTANKO SPÓŻNIA MI SIĘ MIESIĄCZKA OD 9 DNI I NADAL JEJ NIE MAM CIESZYLIŚMY SIĘ Z NAŻYCZONYM ŻE JESTEM W CIĄZY A GDY ZROBIŁAM TEST WYSZŁO ŻE NIE JESTEM OKRES MAM OD 3 MIESIĘCY PRAWIE IDEALNY JEDEN DZIEŃ PRZESUNIĘCIA O MAM ZROBIĆ U MNIE W RODZINIE NIE BYŁO PRZYPADKÓW BEZPŁODNOŚCI I U NAŻYCZONEGO TEŻ NIE POMÓRZCIE :(

Gość etela8
witaj moim zdaniem nie masz sie co martwic....a tak apropo...to dzis zalozylam tutaj identyczny temat:)...bo wlasnie ja tez mam taki "problem" ze staramy sie o dziecko z chlopakiem od sierpnia..zawsze robilismy to nie do konca...w spierpniu zrobilismy to w owulacje..zgodnie z wyliczeniami itd..cieszylam sie bo myslakm ze sie uda(choc to 1 wszy raz takie stranie typowe!)...i dzis mam termin okresu..w sumie go nie mam....ale z ciekawosci zrobilam test i wyszedlmi tez negatywny:( a ile sie stracie? bo ja mysle ze psychika tak dziala na nas ze im bardziej o dziecku sie mysli tym dluzej go nie bedzie....:P(

Gość djt
idiotka anaalfabetka.

Gość dhtejtky
eliza 23 - narzeczony, nie nażyczony djt - analfabetka, nie anaalfabetka :O kto sie przezywa...:O

sama niewiem co o tym myśleć my też od niedawna staramy się o dziecko może wkońcu coś z tego wyjdzie pozdrawiam:)a co do tej ostatniej osoby co napisała brak wyczucia i głupota

a pozatym jestem bardzo zdenerwowana testem negatywnym dlatego piszę głupoty :(

Gość etela8
kit z błędami..i tak wiemy o czym mowa a to najwazniejsze:)...od niedawna mowisz sie staracie ale mniej wiecej od kiedy? 1-2 miesiecy? bo ja tak jak mowie ...w zasadzie 1 wszy raz ...no zrobilam test jak mowilam i tez negatywny ..moim zdaniem trzeba sie psychicznie odblokowac...no rowniez bede sie strac ale najpiewr poczekam na okres wrrr..tez zla jestem bo to czekanie najgorsze...pozdrawiam rowniez:)