Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vidia

Co się dzieje z moją cipką????

Polecane posty

Gość Vidia

Od paru dni zauważyłam że moja cipka zaczerwieniła się i strasznie mnie swędzi a nawet piecze;( Nie mam pojęcia co się dzieje;( Czy to może być jakieś zapalenie??? Wcześniej współżyłam z moim chłopakiem bez zabezpieczenia i on we mnie wszedł na suchara;( Teraz za każdym razem jak we mnie wchodzi czuje przeszywający ból...Jego członek też wygląda niepokojąco...Ma podobne objawy do moich;( Nie mamy pojęcia co się dzieje...Nigdy wcześniej tak nie mieliśmy...Co to moze być??? Czy mamy iść z tym do lekarza??? Prosze o szybką odpowiedź;(

Gość loliyka
to napewno zapalenie albo jakaś bakteria. idz do lekarza jak najszybciej a póki co kup obie w aptece tantym rosa i podmywaj sie tym. powinno mniej piec.

Gość loliyka
*tantum rosa

Gość 50 Cent
przetarcie (przez tego suchara)....albo drożdżyca.... Ging wita gości.... a koleś co ma - zaczerwienionego? I czy masz biale wyciekające "coś"?

Gość trąd
zgnije i odpadnie

Gość Vidia
Tak mam białą wydzieline;) nie wiem co to jest;( Dziwnie to wyglada....nigdy tego nie mialam;( Boje sie ze to moze byc jakas choroba;( Kupie sobie to co mi doradzacie.dzięki za pomoc;)

Gość Feliks Edmundowicz Dzierżyński
Treponema pallidum, takiego masz pasażera miło mi że mogłem pomóc :)

to co opisałas to chyba jest rzęsistek pochwowy.Jest to pierwotniak ktory bardzo często wystepuje w przyrodzie i faceci bardzo latwo go przenoszą biorąc fiuta podczas sikania przedtem dotykając klamek w ubikacjach i nie myjąc rak czy fiuta przed stosunkiem.Obserwowałem factów korzytsających z pisuarów i żaden przed przystąpieniem do sikania nie mył rąk natomiast czesto to robia po....

Gość wlatca moch
masz jakiegos syfa lub cos podobnego idz do lekarza a chlopaka zostaw bo nigdy sie nie wyleczysz pozdro\

Gość dededede
a jak robisz kupę to się podcierasz?

Gość musisz isc do gina
ale na moje oko to masz grzybice. To sie da szybko wyleczyc tylko trzeba sie potem pilnowac: odpowiednie srodki czystosci, przewiewne ubranie itp. Lekarze twierdza ze tym sie nie mozna zarazic od partnera ale ja w to nie wierze. Sama mam nawracajaca drozdzyce od 11 lat, ale da sie z tym zyc.

Gość Vidia
No wiadomo że podcieram;) Jeszcze do tego ten biały płyn który się wydziela z mojej cipki;( To wszystko jest dobijające;(

Gość 50 Cent
laska przed Toba dobrze CI napisala - to drozdzyca. Sam mialem partnerki ktore tyo miewaly i bylem u urologa na badaniach nawet. Kboeita opowiedziala mi to samo - jak flora bakteryjna jest oslabiona na Twojej cipce (powod- np. zbyt czeste uzywanie mydel typu INTIMA) i do tego facet na sucho "pojedzie" to tak sie zdarza. Najgorsze ze to kurestwo powraca ale chyba nie jest grozne

Gość lalalalalal
tak to jest grzybica (drożdżaki) miałam własnie to samo ide dzis do gina na kontrole czy juz wszystko ok, jak juz pojdziesz tez do lekarza to powiedz mu ze twoj partner tez ma objawy on przepisze tez cos dla niego :)

Gość Vidia
A mam takie pytanie;) Nigdy jeszcze nie byłam u ginekologa i troche się krępuje...Nie wiem co mam mu powiedzieć;( Od razu mam iść do niego czy wcześniej musze iść do swojego lekarza???

Gość MKL
Moja rada niech Twoj tata nie wsadza Ci z dupy do cipy !! Predzej z dupy do ryja a potem do cipy , wtedy caly brud zostanie na zebach!

Gość flong
co za ostatni komentarz! dziewczynkę boli cipsko, a tu ktoś tak odpisuje. Wstyd! Może wyliż sobie kapę i od razu powinno pomóc, albo niech twój pies ci pomoże. :) Polej kapę mięsnym sosem, to burek będzie bardziej chętny. Dobra, już kończę, bo mi zaraz przepona wysiądzie. Buuuuuahahahahhahaha

Gość xxxgośćxxx
najprawdopodobniej masz infekcje grzybiczna. DO lekarza, tydzien globulek i po sprawie

Gość Wcale nie wiadomo
Pytanie zostało zadane dwa lata temu :o

Gość stefan kuciapa
ciekawe czy muszelka została wyleczona i jest eksploatowana przez jakiegoś członka :classic_cool:

Gość ojojoj_biedna_Twa_mala
najwyrazniej za rzadko mu dawalas i skorzystal gdzies na trasie z nadobną ukrainką :) do gina Ty a urologa on ! jedno z dwojga wyleczone - zakazenie zapewnione ;)

Gość Vidia
bzyyk bbzyyk 8D

Gość Vidia
dostalam hiv.. aktualnie zostalo mi pare miesiecy zycia.. dziekuje za pomoc ...