Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martusia_25

Ból brzucha

Polecane posty

Gość Martusia_25

Dzieczyny wiem ze jest to kolejny post na temat ciąży chcianej bądx nie chcianej...ale mam takie pytanie czy objawy ciazy może być potworny ból brzucha 8-10 dni przed planowana miesiaczka(ddam ze boli mnie brzuch na okres ale to zazwyczaj góra 2dni przed )

Gość Martusia_25
No tak chodzi mi o podbrzusze jajniki mnie bolą niemiłosiernie tylko podczas owulacji tak ze nie moge sie podniesc z lozka a co dopiero wspołzyc w ten dzien:( Boje sie ze moze byc to objaw ciazy aaa moge nie doniesc i dostane @. Bardzo bym chciala dzidziusia.Lekarze w tej kwesti postawili krzyzyk.Mam chory pecherz ciagle zapalenia mimo to ze wyniki sa dobre nie moga znalezc przyczyny.Bylam nawet u wrózki - kobiety naprawde wiarygodnej ( wszystko co mi powiedziala sprawdzilo sie do tej pory ) oprocz jednego CIAZY powiedziala ze w ciagu 2 lat urodze dziecko nie widziala jednaj czy to bedzie chlopiec czy dziewczynka --- te 2 lata niedlugo mina :( Kilka razy rozstawiala karty ...moze tylko chciala mnie pocieszyc BARDZO kocham swojego meza ale mam wrazenie ze to malzenstwo sie rozpadnie z mojej winy bo nie moge miec malenstwa:(

Gość Martusia_25
CZy ktos odp

ja tam we wróżki n ie wierzę... :) mnie podbrzusze do tej pory bolało tak dwa razy w życiu... przed pierwszą i obecna ciążą... pierwsza zakończona szcześliwie, druga na razie też zapowiada się dobrze :)

Gość Martusia_25
Dzieki baderka :)

hej Martusia,ja właśnie takie dolegliwosci mam od 2 tyg.pobolewa ,mnie podbrzusze i jajniki,dzis robilam test,jestem w ciąży.Więć może i Tobie sie powiodlo.Czego zycze z calego serca