Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiunia...

karmienie piersia i...

Polecane posty

Gość misiunia...

dziewczyny, pytanie do was. Jakiej antykoncepcji urzywacie po porodzie i przy karmirniu piersia??? kiedys przed bralam tabsy, ale kurcze nie chce sie faszerowac hormonami, nie wiem na co sie zdecydowac. Co wy wybralyscie? moze podsuniecie mi jakies pomysly///

Ja miałam zastrzyk Depo-Provera. No ale jak sie nie chcesz faszerować hormonami to pozostają ci globulki,p rezerwatywy i kalędarzyk.Tylko wiesz że to są metody antykoncepcji o najmniej pewnym działaniu.

Gość misiunia...
wlasnie wiem. Chm... a ile taki zastrzyk kosztuje i na ile starcza? u gina sie go zalatwia, czy kupuje w aptece? jak to jest? A jestes z niego zadowolona????

Gość misiunia...
jaka daje pewnosc?? jak tabsy???

Jest tonajskuteczniejsza metoda antykoncepcji z tego co czytałam i mówił mi gin. Dostaje sie go raz na 3 miesiące i kosztuje ok 40 zł. Nie ma sie po nim miesiączki, ale prosze sie nie bać. Pierwsza myśl że jak niema sie okresu to źle bo gdzieś to musi sie odkładać-błąd- przy zastrzyku nie wytwarza sie jajeczko więc nie ma z czego lecieć. Wiem że są różne poglądy na temat tego zastrzyku ale dlatego że nie jest on rozpowszechniony jak inne metody

Gość misiunia...
oj dzieki, poczytam o tym gdzies na necie