Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julia z zielonego wzgórza

Nie wiem, co zrobić , potrzebuję Waszej porady

Polecane posty

Znalazłam się w dość nietypowej sytuacji i może mój problem wyda się śmieszny, ale nie wiem, jak powinnam postąpić... Otóż zamieściłam ogłoszenie o tym, że udzielę korepetycji z języka niemieckiego i dostałam odpowiedź od jednej dziewczyny,że jest zainteresowana która okazała się być koleżanką z grupy j. niemieckiego ze szkoły językowej, do której chodziłyśmy razem przez 2 lata;) Nie jest to moja żadna bliższa koleżanka, po prostuy raz w tygodniu widywałyśmy się na zajęciach, wymieniiałyśmy kilka słow itd. Mam ją w zajomych na naszej klasie ( to tak na marginesie, ta informacja być może komuś się przyda;) No i nie wiem, czy odpowiadać, czy nie. Szkoda mi, bo mogłabym trochę zarobić, tym bardziej ze chce przez 2 tyg intensywnie się uczyć, ale jakoś tak głupio... Ja mam 19 lat i od pażdziernika zaczynam studiować filologię germańską, ona ma 28 lat i zna aniemiecki dość słabo. Może ktoś coś poradzi?

up

Gość sdvfgsdasd
ONA WIE, ZE TO TY? jak dawno byl ten kurs?

no właśnie nie wie, że to ja , a ja wiem, bo jej mail składa się z imienia i z nazwiska, dodatkowow zgadza się miejsce zamieszkania... Kurs skończył się w czerwcu, teraz wakacje, nie wrócę już na kontynuację, ona z tego, co wnioskuję chyba też nie...

Gość sdvfgsdasd
skoro 3 miesiace temu bylyscie w jednej grupie, to jakim cuden ty znasz dobrze niemeicki a ona slabo?

Gość papilot**
pewnie że odpisz:0 klient to klient to ona powinna się wstydzić a nie ty

tak się zdarza, że jedni potrafią język lepiej, a inni gorzej. W mailu napisała,że jej niemiecki jest raczej na słabym poziomie. ja bym nie powiedziala, że jest bardzo źle, ale dajmy przykład testy pisała srednio na 3 , ja na 5. Chyba jednak nie napiszę nic, głupio tak troszkę... A szkoda:(

Gość sdfvsdds
nie wiem, mi by pewnie bylo glupio

to tak jak mi, sa jakies plusy, bo zna mnie, ale ja sie źle czuję z ta myslą już samą... Trudno;/

Eeeetam wg mnie powinnas odpisac. Klient to klient nie wybiera sie ich. Tobie nie powinno byc glupio, a jak jej bedzie to zrezygnuje

Gość SistiPl
neiwiem o co ci chodzi. korki to korki. udzielaj pomoz jej co to takiego