Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiolkka

jak z tymi tabsami to jest????

Polecane posty

Gość misiolkka

miałam zacząć brać pigułkę od pierwszego dnia okresu niestety byłam w weekend w pracy i nie zdążyłam wykupić recepty wyczytałam w ulotce ze można od ostatniego dnia okresu ale wtedy nie zabezpieczają od razu :) byłam na wizycie u gina tak w szoku ze nie przysłuchałam sie zbyt uważnie i teraz sama nie wiem co i jak to moje pierwsze pigulki i czy ma jakis wplyw ze okres dostałam dwa dni przed czasem miał byc dziś dostalam w sobote czyli powinna rozpocząć branie w środę przy pięciodniowej @ sorki ze tak pytam ale chce miec pewnosc

Gość mozesz zazyc
w zasadzie w kazdej chwili pigułkę, zawsze lepiej na poczatku cyklu aby organim nie dostal wielkiego szoku. Zasada jest taka-pigułka w pierwszym dniu okresu zabezpieczenie od razu, w inny dzień cyklu-zavezpieczenie po 7 dniach. Nie ma znaczenia czy okres dostałas wcześniej czy później niż zwykle

Gość misiolkka
to mogę nawet dziś ? nie muszę czekać do środy i zabezpieczona jestem po tygodniu tak?

Gość mozesz zazyc
według tego co ja wiem, to tak.

Gość misiolkka
według tego co mówił lekarz i co w ulotce to albo pierwszy albo ostatni dzin miesiączki kurcze sama juz nie wiem co mam zrobić chyba jutro zadzwonię do mojego gina i po prostu zapytam