Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wargi

czy to moze byc ciąza?

Polecane posty

Gość wargi

Hej mam problem. Ostatnio z chłopakiem uprawialam petting jesli to mozna nazwać pettingiem bo ja mu nic nie robilam chodzi mi o zaspokajanie ręką ,tylko on mnie bez majtek masowal bo ci... wtedy mialam zapalenie jakies tam i postanowil ze nasmaruje mnie tam mascia i wsadzil mi palca do srodka. Niby nie wkladal ani nie dotykal przez ten czas swojego fiutka,ale jak sie na mnie polozyl ( bylam wtedy juz w majtkch) to mial tak jakby kropelke na spodniach nie wiem czy spermy czy siki ;( i własnie teraz chodzi o to że juz 4 dzien spóźnia mi sie okres czy mozliwe że jestem w ciązy?:( prosze powiedzcie mi ;( koelaznki mi mowia ze jestem głupia bo przez takie cos nie zachodzi sie w ciaze. Czy zatrzymanie okresu moze byc spowodowane własnie zapaleniem Cipki?

Gość kupuj wózek

Gość wargi
weź:( odpowiedz mi powaznie co na ten temat uwazasz

Gość ewa 33 lata mama 2 dzieci
kochana, ciesz sie, dziecko to sama radosc!!! to ze jestes w ciazy to rowniez powinno Cie cieszyc!!! trzymaj sie buziaki 😘

Gość wargi
jak mam sie cieszyc jak mam 17 lat!!!!!!!!!!:/

Gość Nie jestes w ciazy
To nie takie proste zeby zajsc

Gość swenson
tak dziecko to sama radość ale widzisz po pytaniu że ona sama jest jeszcze dziecko :O

Gość 17 lat to w sam raz
:)

Gość wargi
weźcie mnie nie denerwujcie;] ja nie spie po nocach a wy sobie zarty ze mnie robicie;(

a co ja poradze na to, ze masz dopiero 17 lat? kiedys to byl idealny wiek dla kobiety, wiec nie narzekaj tylko zacznij kase odkladac, znajdz dobrego ginekologa, chlopak niech pomysli o porzadnej pracy, pogadajcie o tym gdzie zamieszkacie, jakie imie bedzie, 9 miesiecy zleci szybciej niz Ci sie wydaje :-) 🌻 powodzenia, bedzie dobrze, zawsze jest, a moze beda blizniaczki 😘

Gość wargi
kiedys to nie dziś. Ja nie moge byc w ciązy mi sie wydaje ze przez takie cos sie nie zachodzi w ciąze. Tylko ja poprostu tak sie stresuje,ale zapytalam ale widze ze glupie tutaj odpowiedzi padaja....

Gość straż pożarła
uwielbiam takie tematy. 17 lat? No to już uważasz sie za dorosłą, skoro sie ruchasz. Dorosła na sex + nie dorosła na jego konsekwencje= chodzący głupi pustak. Tyle w tym temacie. A teraz W Y P I E R D A L A J w radosnych albo nieradosnych podskokach, bo już mnie to mierzi.

Gość frezja aaa
Jak w wieku 17 lat możesz zadawać takie głupie pytania. Czy ty myślisz że plemnkiki to jakieś rambo-terminatory, że wszystko pokonają i dojdą do celu ? :/ ("Niby nie wkladal ani nie dotykal przez ten czas swojego fiutka,ale jak sie na mnie polozyl ( bylam wtedy juz w majtkch) to mial tak jakby kropelke na spodniach nie wiem czy spermy czy siki") Najpierw się doedukujcie, a potem bierzcie za sex :/

skoro chcialas uslyszec, ze nie ejstes to sluchaj kolezanek- tez 17 letnich :-o jestem kobieta doswiadczona i wiem co pisze

Gość exclemation
boze co ty ewa ją straszysz,dziewczyna sie boi a ty jej jeszcze takie rzeczy wpierasz. Jak mozna zajsc w ciąze bez seksu? przynajmniej ja tak uwazam ze to nie mozliwe. Oczywiscie petting ale jezeli jest wytrysk i palcem wprowadzi sperme do srodka... to moze byc powód twojego zapalenia

milcz bo Cie wychlostam :classic_cool:

Gość exclemation
a moge wiedziec za co?

a nie lepiej gdzie? :classic_cool:

Gość exclemation
nie to mnie nie interesuje gdzie pytam za co

Gość Feliks Edmundowicz Dzierżyński
o koorva ja piechdolę :D

Gość .likumj
ewa 33 lata mama 2 dzieci zajebisty tekst ''a co ja poradze na to, ze masz dopiero 17 lat? kiedys to byl idealny wiek dla kobiety, wiec nie narzekaj tylko zacznij kase odkladac, znajdz dobrego ginekologa, chlopak niech pomysli o porzadnej pracy, pogadajcie o tym gdzie zamieszkacie, jakie imie bedzie, 9 miesiecy zleci szybciej niz Ci sie wydaje powodzenia, bedzie dobrze, zawsze jest, a moze beda blizniaczki'' a najbardziej ''nie narzekaj tylko zacznij kase odkladac, znajdz dobrego ginekologa, chlopak niech pomysli o porzadnej pracy, pogadajcie o tym gdzie zamieszkacie, jakie imie bedzie, 9 miesiecy zleci szybciej niz Ci sie wydaje '' daje Ci za to w sakli od 1 do 5 100 :d albo jak chcesz to minetke dobrą hehe :)