Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ......................89

temperatura

Polecane posty

Gość ......................89

Czy ktoś mi wytłumaczy co oznacza skok temperatury, dokładnie chodzi mi o to czy jeżeki skoczyła to jajkowanie już było

Temperatura skacze w okolicy owulacji. To znaczy, że owulacja może odbyć się do 4 dni przed wzrostem i do 20go dnia wyższej temperatury. Nikt Ci nie powie w którym z tych dni konkretnie bo to sprawa indywidualna i domowym sposobem tego nie sprawdzisz. Warunek: Wszystkie wyższe muszą być wyższe od poprzedzających je 6 temperatur przedwzrostowych, czyli nie bierzemy pod uwagę pojedynczych temperatur ale cały ciąg.Więcej o warunkach pomiaru:http://28dni.pl/pomoc/jak_rozpoczac_obserwacje

Gość Aurela
Nglka Wiem że masz sporą wiedzę w tej dziedzinie więc mam pytanie Staramy się o dzidziusia W tym cyklu robiłam testy owulacyjne przy 28 dniowych zaczęłam od 12 dc, dziś jest 15 dc, temperatura skoczyła a drugiej kreski na teście dalej nie ma i tak się zastanawiam czy owulacja była przed 12 dniem czy dopiero się zbliża i dlatego test nie nic nie wykazuje Jak byś mogła mi jakoś doradzić to bardzo proszę pozdr