Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoge chetnie

Mam 31 lat, 2 dzieci i od 8 lat jestem mężatką.

Polecane posty

Gość jesli wszystko sie juz układa
echo - mam dwoje dzici - i jesli np ( wiem,ze to abstrakcja) okazalo by sie , ze nie sa moje (no nie wiem jak , bo jestem kobietą, powiedzmy - podmienione w szpitalu, ) tylko np kochanki meza o ktorej nic nie wiedzialam, on by do niej odszedł i zabral te dzieci , które przciez kocham, to pozostaloby mi tylko skoczyc. Oczywiscie,ze wolałabym przezyc zycie w nieswiadomosci , zwlaszcza, jsli maz do konca zycia by sie starał byc dobry.

Nie no dobra bo sie smieje :):) Napisalas cos w tym stylu : masz 2 dzieci ale to dzieci kochanki meza o ktorej nie wiedzialas:D . Czy Ty rozumiesz wogole to co piszesz? .

Gość spokojnie Myrevin
lekarze nie informują w takim przypadku faceta, ze nie jest ojcem. Po prostu - "Żadne z państwa niestety nie może być dawcą" I tyle

Gość spokojnie Myrevin
No i jak nie warto być podejrzliwym :P Ale teraz potaniało badania, duża konkurencja na rynku ;)

Gość musztarda
Przy transfuzji? To chyba tylko na filmach. :) Nikt nie dostaje podczas transfuzji krwi bezpośrednio z żyły :), tylko przebadaną odpowiednio.

Gość spokojnie Myrevin
gorzej, jak sie okaże, że ojciec jest ojcem, ale matka nie jest matką :P A był taki przypadek :D

Gość musztarda
Przecież nie przetacza się krwi od Mamusi ani Tatusia, ochłoń. Chodzi tylko o zgodność grup. :)

Gość spokojnie Myrevin
Nie, facet mial wątpliwosci i kazał to sprawdzic, a czasy były sprzed badań DNA. No i okazało się, że on pewnie jest ojcem, ale matka dziecka nie może w świetle dostępnej wiedzy byc matką :D

Gość pomoge chetnie
i co ja mam biedna począc??? chyba odejde od mensza:( nie podając powodu tak bedzie najlepiej

Gość deebilllizm
a twój maż pewnie bezpłodny o matko ale sie zeszmaciłaś i jeszcze szukasz rozgrzeszenia na necie :( niedobra głupiutka kobieto

Gość deebilllizm
dupa nie zgodność ja mam inna mąż inna a synek ma zerówkę i co a na bank jest nasz innego nie miałam w łóżku :P:P:P

Gość deebilllizm
chyba ze mi go w szpitalu podmienili :O:O:O ale bardzo podobny heh