Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamananaaaa

Czy to prawda ze po pierwszym...

Polecane posty

Gość załamananaaaa

Czy to prawda ze po pierwszym... razie chodzi sie z rozkraczonymi nogami? Mam chłopaka i chciałabym sie juz z nim zaczac pieprzyc.Jednak boje sie bo słyszałam ze jak się bedzi kochać poraz pierwszy to później przez pewien czas będzie się chodzić z rozkraczonymi nogami. Bardzo mnie to martwi, bo nie chcem chodzić jak pokraka bo zazwyczaj dbam o swój wygląd i to co ma z tym związek więc boje się że ktoś się może skapnąć. PPPPPPPPPPPPOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMOOOOOOOOOOCCCCCCCCCCCCCYYYYYYYYYYYYYYYY

Gość tak to prawda

Gość a kto to star
tak idiotko i rece tez sie wyginają w lokciach do srodka ja pierdole bezmozdze...

Gość pomoge chetnie
to tez mój temat!!!

pod gradobiciem pytań...----> święta prawda.Dobrze że to dziecię uświadomiłeś, bo mogłaby być mocno zdziwiona,chodząc do tyłu a nie widząc dlaczego.Bardzo ładnie się zachowałeś.

Gość Chorąży Torpeda
Pewnie , kobietki mają przerwę na 2cm między udami. Czują się swobodniej i dlatego nie ściskają ud :D

Gość Chorąży Torpeda
To nie prowokacja , przecież to najprawdziwsza prawda . Dzięki temu widac do kogo podbijać na ulicy . Szerokie między- uda to w sypialni będą cuda.