Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje oblicze

Nie chcę wpaść!!

Polecane posty

Gość moje oblicze

Mam 22 lata i faceta, z ktorym jestem juz od ponad roku. Chcemy rozpoczac wspolzycie. Dodam, ze jestem juz mama. Wpadlam jak mialam 17 lat. Jestem na studiach dziennych w innym miescie a rodzice zajmuja sie moim dzieckiem. Bardzo chce to zrobic z moim facetem, ale boje sie. Chce zaczac uzywac tabletek. Czy to wystarczy? Mam okropnego stracha przed ciaza. Bo co by wtedy mi powiedzieli rodzice??

Tak, wystarczą tabletki. Wiadomo, one także nie dają 100 % skuteczności, ale ja zabezpieczam się tylko tabl. i jest wszystko w porządku. Jednak, gdy się boisz, to dodatkowo możecie używać prezerwatyw.

Gość swieta prawda
tak tabletki to 100% jak zazywasz o tej zamej prze:) mozesz korzystac z sexu do woli, do konca, i nie obawiac sie cizy, jesli masz stracha to jak zaczniesz brac tabsy t sie zabezpieczej tydzien 2 a potem probuj bez gumki, na bank nie wpadniesz bo inacze j ja juz bym mialachyba z 9 dzieci :D

Gość moje oblicze
A jeśli byłaby wpadka to po czym moge to rozpoznać? Brak krwawienia po odstawieniu na 7 dni??

Gość rany masz juz jednego bahora
i nie wiesz jak rozpoznac ciąże?? to jak tys urodziła! a tak na marginesie - to niezle sie ustawiłas cwaniaro - rodzice niańczą ci dziecko a ty myslisz juz o następnym bzykaniu! co za tepa kretynka z ciebie, takie jak ty to powinno sie sterylizować.

Gość Lady_F
Słonko, naprawdę nawet nie masz się o co martwić. Jeśli nie będziesz zapominać o tabletkach i będziesz brać je regularnie to nie ma szans żebyś zaszła. Bez obaw ^_^ tylko zacznij je brać w pierwszy dzień miesiączki i hulaj dusza;).

Gość Lady_F
rany masz juz jednego bahora - zamknij się prostaczko ;/. Takie rzeczy się zdarzają była młoda i głupia. Teraz jak widać dojrzała i boi się popełnić ten sam błąd. Łatwo jest potępiać, prawda? Ty pewnie jesteś nieomylna co?

Gość otherway
Jasne, niektórzy wpadają w szał-anonim, nie muszą świecić oczami za rto co mówią. Ciekawe, czy powiedziałbyś/ałabyś to samo gdybyś miała podpisać się imieniem i nazwiskiem. czasami mam wrazenie, ze ludzie szukaja ulgi nadając na innych. przy temacie- ciesz się, że nie znalazłaś/eś w takiej sytuacji, bo to nie jest nic nieludzkiego tylko czy wtedy byłbyś/abyś taki/taka mądry/a.

mam problem tydzien przed miesiaczka moj chlopak we mnie wszedl nie wiecej niz na 3cm okres spoznia mi sie juz 4 dni boje sie ze to z tego powodu pomocy