Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastkaaaa

jak chcecie to zobaczcie..

Polecane posty

Gość nastkaaaa

Witajcie.. mam 16 lat i pewien krępujący problem. Mam duży biust.. co mnie doprowadza do szału. Wszystkie dziewczyny jakie tylko spotykam i znam mają małe.. a ja takie big dzydzki :( Nie chodzi mi o to, że koniecznie musze miec jak wszystkie znajome.. ale jak są małe to to lepiej wygląda.. A mi w takich dużych nie dość, że niewygodnie, źle się czuje itd to jeszcze ubrań na siebie znaleźć nie mogę :( Tak wiem.. nic na to nie poradze.. niestety.. ale czy to się zmieni jak będe miała..hm.. 20 lat? czy to zaakceptuje.. no oczywiście zalezy to ode mnie.. ale jak teraz mam z tym duży problem.. to mój kompleks :( Jeden z większych.. :( Najgorsze jest to, że ciągle ktoś mi to mówi.. ja nie chce :( Czytałam tu o tym sporo.. i jedyne wyjście to operacja.. ale co? Na 18-tke mam sobie zafundować? A potem już nigdy nie karmic dzieci? Ale jeżeli mam się czuć wygodnie.. i wogóle.. i jak zrobie to szybciej.. to dłużej będe się cieszyć z mniejszym! jak zaczne już teraz odkładać kieszonkowe, które nie sa zbyt wysokie.. to może połowe przez te 4 lata uzbieram? A połowe rodzice dadzą.. Dlaczego dano mi tego aż za dużo a są dziewczyny, które by chcialy więcej? ;/

Gość to znaczy diabelek
jaki masz rozmiar ze tak placzesz :p

Gość jak Ci tak bardzo przeszkadza
rozmiar biustu to nie ma innego wyjscia jak operacja plastyczna. nie wszystkie matki karmia swoje dzieci piersią...

Gość mała_lama
A ja zawsze chciałam mieć większe! Po dwódh ciążach są w sam raz, tylko już nie takie jędrne :(((

Gość spokojnie Myrevin
jeżeli piersi są tak duze, że powodują bóle kręgoslupa, odparzenia itp. to ich operacyjne zmniejszenie jest operacją refundowaną. Z tym, że to jest poważna oparacja, o wiele powazniejsza niż wszczepienie silikonu. I o wiele dłużej trwa :o

Gość nastkaaaa
60E.. Czytałam niedawno na forum "operacje plastyczne" o dziewczynie, która też ma taki rozmiar i tez ma duże.. i też myśli o operacji :( Widzialam nawet zdjęcia takiej innej dziewczyny, która niby ma 60E.. ale tak naprawdę była płaska decha.. a ja tego o sobie napisać.. ani powiedzieć nie mogę. W każdym razie nic teraz nie zrobie.. jedynie to odkładać kasee. A najgorzej, że taki rozmiar bardzo trudno dostać :( Ja się chętnie zamienie za 60C :) A jak juz kieeedyś będe miała zmniejszyć to chyba na taki własnie rozmiar.. nie za duzy, nie za mały :)

Gość nastkaaaa
spokojnie Myrevin Już o tym sporo czytałam.. i wiem, że jest trudniejsza. A będzie refundowana jak pierś ważyłaby 2kg.. a ja nie mam jak zważyć.. i nie mam pojęcia ile może wazyć moja.. ale jak chodze bez stanika to mnie ciągnął w dół.. i ogólnie boli mnie trochę kręgosłup.. ale jak jestem bez stanika. A staram się jak najdłużej go mieć. Sciągam zaraz przed spaniem i zakładam od razu jak sie obudze. I mam asymetryczne piersi.. gdyby lewa była taka jak prawa to by było lepiej.. bo ta prawa jest mniejsza :) A na lewej czasami robią mi sie takie odparzenia. Ale nie mam pojęcia do kogo się zwrócić jeżeli chce mieć refundowaną operacje.. i napewno i tak musze czekać do 18 lat ;)

Gość eheeem
Ja mam średnie i się ciesze :)

Gość Ze co..........
Ja masz 60E.. To jest maly rozmiar wbrew pozorom.! Pod biustem mam 68, a w biuscie 82... To przeciez nie duzo!!!!

Gość nastkaaaa
Ja mam 66 pod.. więc już o 2 różnicy.. i 84 w. Aż 4 cm różnicy. Ale nie rozumiem dlaczego.. ale moja siostra, która ma małe .. naprawde małe piersi nosi podobny rozmiar.. a jak jest bez stanika.. to pod bluzką prawie nic nie ma.. a u mnie to jest.. skacze.. ciągnie.. rozchodzi się pod pachy.. no masakra ;/ I jakbym miała tak porównywać to mam od niej.. hmm.. jakieś 4 razy większy biust.. a podkreslam, że nosimy podobne rozmiary.

Gość nastkaaaa
Heh.. zachowuje sie jak dziecko.. ale uwierzcie mi.. jest mi z tym źle. Ze co.......... - a ile masz lat i jaki masz wzrost? Bo ja jak już pisałam mam 16 lat i 160cm wzrostu.. to nie jest dużo.. więc jeszcze gorzej te dzydzki u mnie wyglądają.

Gość onaaaaao
Ja mam małe i nie chciałabym mieć większych.

Gość nnnnnnnnuunka
a ja mam skonczone 20 lat i nie mam nic..wchodze w taki anjmniejszy biustonosz dla 14latek i oddalabym wsyztsko za chocby centymetr wiecej;(zazdroszcze wam ..i z ubraniami tez mam problem ze wsyztstkim!!

Gość nastkaaaa
Niczego też bym nie chciała mieć.. jak pisałam.. fajnie by było mieć 60C.. to by było gdzieś około 17cm różnicy.. a teraz mam 24 ;O

Jezu...kolejna nawiedzona :( ! Daj mi chodz troche z tego swojego biustu bo ja mam z kolei za maly jak dla mnie i to jest moj kompleks,troche odwrotny niz u Ciebie! :D jak Ci sie nie podobaja,prosze,ja bardzo chetnie reflektuje zamiane!:D A tak na powaznie...nie wiesz co mowisz dziewczyno,za pare lat docenisz te swoje walory :) Radze Ci,nic nie zmieniaj i nie doluj sie bo jest naprawde wiele dziewczyn ktore chcialy by miec taki biust np ja.A te kolezansie po prostu zazdroszcza,ze maja plaska deche a nie dekolt a Ty masz co pokazac przynajmniej :D Wiem to z wlasnej autopsji :D

Gość nastkaaaa
Ehh.. do 18-tki może zmienie zdanie.. MOŻE. A jak nie to.. no własnie.. ciach ciach :)

Gość operejszyn
zyjemy w XXI w. masz pieniadze to chirurg plastyczny zrobi Ci co tylko zechcesz...

Gość nastkaaaa
Ołł.. no kasy teraz nie mam ;)

Gość faceeeet
najważniejsze żeby części ciała były proporcjonalne do siebie

Gość nastkaaaa
według obliczeń to albo powinnam miec mniejsze dzydzki.. albo większą pupe .. ;) Ale raczej to pierwsze

Gość jajajajax
nastka a ile ważysz.? nei jesteś za gruba.? Bo jeśli byś schudła to pierwsze Ci piersi polecą. Na bank by schudły, tylko musiałabyś wtedy pamiętać o pielęgnacji, kremy ujędrniajace itd. Staniki b.dobrze podtrzymujące np do ćwiczeń. ile wazysz

Gość nastkaaaa
45kg.. na 160.. nie mam z czego schudnąć.. A jak wcześniej schudłam to wszystko się zmniejszyło a biust sie powiększył Oo Chciałam nawet zacząć jakieś pompki robić.. to może by pomogło.. ale mówiąc szczerze nic mi ich już nie pomniejszy. Nawet nie ma tabletek specjalnie na to.. no nic ;/ Może i kiedyś nie będzie mi to przeszkadzać.. może macie racje.. ale jak ja mam z tym zyć teraz? Kiedy wszyscy wokoło mają małe?

Gość beata lwowska
niska jestes i chuda, to musi ten biust smiesznie wygladac, nie sadze, zeby pozniej ten biut byl atutem

Gość nastkaaaa
I o to własnie chodzi.. bo przez to wygląda naprawde na big..big :( Może ktoś napisać mi coś więcej o refundowanych operacjach???

Gość nastkaaaa
To co teraz napisze może wam się nie spodobać.. ale czuje się poprostu jak stara baba.. bo każda nastka.. młodsze.. w moim wieku.. a nawet starsze mają mniejsze piersi. Ktoś tu pisał, że mi zazdroszczą.. a niby czego? Bólu, który codziennie.. łącznie z nocą przeżywam? A mam pytanie. Czy rozmiar 60E znajde w zwykłych bieliźniakach? Bo sklepy internetowe odpadają.. I jeszcze raz proszę.. jak ktoś coś wie o refundowanych operacjach to niech pisze :)

Gość nastkaaaa
A może sa ćwiczenia.. które mooże coś mi pomniejszą? Jakieś pompki ?? Bo ja już na to nie mam siły..

Gość młoda mamuśkaa
kurcze dziewczyno ja mam problem bo mam za mały biust ;/ faceci uwielbiaja takie piersi jak Ty masz

Gość nastkaaaa
a co mnie faceci obchodzą? :P JA chce się czuć dobrze :D