Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niezapominajka86

PKF SKARBIEC OSZUSCI CZY NIE?????? BRAL KTOS U NICH KREDYT????

Polecane posty

Czy ktos mial stycznosc z ta korporacja finansowa? Chcemy z mezem zaciagnac tam kredyt, ale weszlam na rozne fora i poprstu wlos na glowie sie jezy... pisze, ze to system argentynski, opinie wprawdzie sa z 2006 roku, ale... napiszcie, prosze, czy ktos sie z tym zetknal? Dodam, ze chca od nas 5% wartosci kredytu, czy to nie podejzane? Boje sie troche, bo nie mam kompletnie zielonego pojecia o paragrafach ani innych prawniczych zawilosciach, a nie chce dac sie wpuscic w maliny...

Gość a nie prościej starac się
o kredyt w banku?

Gość a nie prościej starac się
ja nie bardzo orientuje sie co ta instytucja ma w statucie, i jedyne co mogę poradzic, to wnikliwe przeanalizowanie ofert bankowych.no i przy okazji topic podniosę:)

Kurcze, na necie pisza straszne rzeczy... pani przez telefon mowila calkiem co innego, chcialabym zeby napisal ktos, kto bral tam kredyt :/ Jestem ciekawa czy firma nie dziala w systemie argentynskim...

Gość Haj Haj
Haj. Generalnie Skarbiec jest korporacją, nie bankiem. Nie ma prawa pobierać prowizji. Więc ma opłaty przygotowawcze w wysokości od 5 do 12 % sumy wartości pożyczki. Ale nie dla każdych klientów, tylko dla tych co nie mają zdolności kredytowej. Wziełam pożyczke, troche poczekałam, ale generalnie jest ok. Nikt mi nie da takich małych rat, duzej pozyczki przy moim zadłuzeniu. Też poczytałam o nich w necie, ale tak naprawde wpisz sobie forum np \" pko\", lub ge money, tam znajdziesz wiecej negatywnych wypowiedzi. Ludzie którzy nie spłacają, nie spełniają warunków poprostu piszą bzdury :)

Gość Haj Haj
ps; system argentynski polegal na oplacaniu rat przed otrzymaniem pozyczki, a u nich masz wyraznie w umowie napiusane gruba czcionką, ze zadnych oplat oprocz op. przyg. nie ponosisz. POLECAM :)

Gość zobaczcie
moim zdaniem to jest cos w stylu argentynskim, pracowalam kiedys w czyms podobnum, jedyna zasada: nie udzielalismy "kredytow" ludziom ktortz chcieli kase na cjore dziecko, (sumienie) teraz je =st zabroniony ten system, ale oni to obeszli i w koncu kasy i tak nie zobaczysz :O

Gość Prawnik1972
Witam. Renomowana Kancelaria Prawna od lat odzyskuje należności od firmy PKF Skarbiec ( obecnie Pomocna Pożyczka Sp. z.o.o.) Pomagają osobom fizycznym oraz działalnością gospodarczym. Odzyskanie należności trwa około 7 miesięcy a sprawa prowadzona jest w Państwa Sądzie. Zainteresowanych proszę o kontakt najlepiej po godzinie siedemnastej pod numer 531040100.

Gość gość
A ja mam PYTANIE; jak to zrobiłaś że masz a tytule pytajniki??????

Gość gość
Oszuści karani przez UOKiK. Ludzie, co wy robicie, że nie możecie wziąć pożyczki w banku, a nie u oszustów?