Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 eliz贸wka

02.05.2009

Polecane posty

Go艣膰 eliz贸wka

Co myslicie o tej dacie na 艣lub? Wypada to w weekend majowy i mam lekkie obawy. Pom贸偶cie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 eliz贸wka
A mo偶e jest kto艣 na forum kto ma rezerwacj臋 na ten termin i mo偶e sie wypowiedziec?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maj jest miesiacem maryjnym
i z tego co wiem nie nalezy w tym dniu barc slubu...Ale oczywiscie to przesad :) ... Czym sie kierowalas wybierajac te date?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eliz贸wka
Wszystkie terminy s膮 ju偶 pozajmowane, jasne ze bym wola艂a w sierpniu, ale co zrobi膰...wiem, 偶e ludzie gadaj膮 , 偶e w maju si臋 nie bierze slubu, ale to chyba jakis zabobon, bo sk膮d to si臋 w og贸le wzi臋艂o. maj to piekny miesi膮c, wiosna, zielono....Co o tym my艣licie?

Udost臋pnij ten post

Nie przejmuj sie! Moja kolezanka ma juz zamowiona sale na ten termin i wcale sie nie przejmuje tym,ze nie ma \"r\" :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eliz贸wka
Dzi臋ki za pocieszenie:) mo偶e znajdzie si臋 kto艣 kto r贸wnie偶 ma zam贸wiony ten termin... pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rosso
dziewczyno nie przejmuj si臋, my brali艣my 艣lub w maju i jako艣 przez te 5 lat nic si臋 nie wydarzy艂o. Moim zdaniem to najpi臋kniejszy miesi膮c. A przes膮dy, 偶e bez rrrrrr ... m贸j brat 偶eni艂 si臋 w lipcu a siostra w listopadzie.

Udost臋pnij ten post

Ja mam termin 艣lubu na 16.05.2009r. i ciesz臋 si臋, 偶e nie jest to tak oblegany miesi膮c jak czerwiec czy sierpie艅, bo wtedy wszystko trzeba co najmniej 1,5 roku wcze艣niej za艂atwia膰 i nie ma wolnych termin贸w tam gdzie by si臋 chcia艂o. A co ju偶 masz za艂atwione? I gdzie robisz wesele? Ja mam sale, ko艣ci贸艂, zesp贸艂, kamerzyst臋 i fotografa jak na razie. Wszystko za艂atwili艣my w ci膮gu tygodnia to co chcieli艣my bez 偶adnych stres贸w :) Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eliz贸wka
Wow, to Ty juz masz prawie wszystko, my mamy tylko sal臋, teraz szukamy zespo艂u i tez problem, bo jak juz jakis sie spodoba, to zaj臋ty, no ale mo偶e co艣 sie znajdzie.A i na dniach idziemy ko艣ci贸艂 za艂atwiac, te偶 sie troszk臋 obawiam czy b臋dzie miejsce. Zobaczymy za par臋 dni. Pozdrawiam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czerwona parasolka
Ja te偶 mam 艣lub 16.05.2009r i nie bardzo przejmuje si臋 tym co m贸wi膮 inni.

Udost臋pnij ten post