Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna -

Intymnie-depilacja miejsc intymnych

Polecane posty

Gość Justyna -

Witam :) mam mały problem, który spotyka wiele osób, mianowicie po goleniu okolic bikini czyli najbardziej na wierzchu, robią mi się brzydkie czerwone, maleńkie krostki, nie wiem czy to włsoki tak dziwnie rosną, że pojawia sie takie coś i nawet troszkę boli , czy co, w każdym razie chciałabym poznać jakąś metodę jak się tego pozbyć?? Mam koleżankę, której robiło się takie coś na nogach przy goleniu zwykłą maszynką i gdy przezuciła się na kremy do depilacji to ma po nich gładziutką skórę.. ale boję się trochę eksperymentować taką chemią w tych miejscach...

Gość są specjalne kremy
do miejsc intymnych, ale dla mnie to nie jest wygodne. Wolę jednak maszynkę, Te krostki to podraznienie po goleniu, polecam po goleniu odkazenie tych miejsc spirytusem salicylowym, tylko ostrożnie z ilością. Polecam również robioną maść składającą się z cholesterolu i witaminy A, mi ją przepisał mój lekarz pierwszego kontaktu, tłusta jest, ale bardzo dobra do tych celów. Z receptą kosztuje 5 zł, bez recepty 20 zł. To jest maść robiona w aptece

Gość Justyna -
Dzięki za posta :) kurcze najgorsze jest to, że to boli i paskudnie wygląda, jak glolę nogi są idealnie gładziutkie a tam... ;/

Gość są specjalne kremy
ta maśc jest bardzo dobra choć niezbyt przyjemna w użytkowaniu, twarda i tłusta. Ale nie znalazłam nic lepszego, zwykla kupna maść z witaminą A nie pomagała, ta robiona pomaga