Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadzienka

może i szczuplejsze-ale chcemy schudnąć

Polecane posty

witam. może znajdzie się więcej dziewczyn które pragną zrzucić kilka kg. ja ważę 53-mam za grube uda i pupę:(ble. i od dzisiaj zaczynam pracę nad moją sylwetką:) a wy??????????????????????????????????????

chcę schudnąć 8 kg:) 45 to waga odpowiednia dla mnie:) zaczynam od teraz:) -ćwiczenia,dieta,i co jeszcze?

Gość LAdyGrubaska
ja tez che schudnąć 8 kg ... jak zamierzasz to zrobić i w jakim czasie chciałabyś zrzucić te 8kg?

Gość elo elo
ja waze 56 tyez chce scudnac 8kg

Gość kasiula11111111111
Ja bym tak chcial z 5 kg schudnac..to co robimy dziewczyny??:)

Gość Antii
Ja mam 160cm i 51 kg... i chcialabym miec 48:) Ale nie wiem jak to zrobic;p

Gość cisowiankaxD
ja chce tak z 10 kg szybko zrzucic:) przytylo mi sie po lecie:p dzis przeszlam na glodowke wlasnie wyrzucilam obiadek ktory mi mama zrobila a tak pieknie pachnial myslalam ze sie poplacze:p

Gość Antii
nie glodowka jest najgorsza;/ byle bez glodowek

Gość Antii
cisowanka a ile wazysz?:)

Gość Antii
o rosniemy w sile;p to ma ktos jakis pomysl?:) Ile macie lat?

21 latek :) zalezy mi żeby odbyło sie to w miare bezbolesnie i żeby efekt był na stale :D

Gość Antii
Ja 19 mam:) Oj mi tez zalezy na tym! Hm chyba od dzis rezygnuję z kolacji...

Gość izóchaaaaaaa
Chyba się przyłączę. 165 cm i 51 kg, chcę być o 5 kg lżejsza żeby znowu móc żreć :D

Gość Antii
Ej ja sie przy was gruba czuje;(:P

ja z kolacji nie zrezygnuje :P jak położe sie spac z pustym zoładkiem to szanse ze wstając rano zjem potrójne sniadanie sa ogromne. Mysle że zrobię tak: bedę jadła 5 -6 małych posiłków o stałych porach, postaram się zrezygnować ze słodyczy (przynajmniej tych kupnych), żadnych fast foodów, generalnie zmniejsze ilośc kalorii do powiedzmy 1200-1500, mysle że powinnam w ten sposób schudnąc w ten sposób w ciagu miesiaca 2 kg. Tak jak mówiłam zalęzy mi na stałym efekcie a wydaje mi sie że tylko przy tak wolnym tempie chudniecia bedzie to mozliwe.....

Gość Antii
Ja akurat kolacji nie potrzebuje;) A plus ze ja rano nigdy apetytu nie mam:D Hmm... Chyba trzeba wiecej warzyw i owocow jesc co nam wyjdzie tylko na zdrowie;p no i zero slodyczy... Ja tylko z kawy nie zrezygnuje (mleko i cukier;p) Bo uzalezniona jestem:)

Gość aha....
glodowka = jojo i nigdy nie bedzie w 100% skuteczna waga zawsze powroci moze mniej moze wiecej ale wroci

Gość Antii
Ja nie chce głodówki bo to jest u mnie maks 3 dni i mam straszny humor;) Trzeba jesc czesto ale malo;p

ja z kawy tez nie mam zamiaru rezygnować:) Z tym że dla mnie słodzenie kawy to profanacja tego boskiego napoju :P ;) A głodówka odpada- nie dla mnie te katusze ciała....

Gość Antii
No dla mnie kawa to jedynie z mlekiem i cukrem:) eh moze chociaż jakoś ten cukier postaram sie wyeliminować;) Przydaloby sie dużo ruchu a tu pazdziernik się zbliza i jesien i w ogole:(

no wiesz.. zanim przyjdzie październik to jeszcze calutki wrzesień przed nami:) Ruszać to sie zacznę własnie od pazdziernika kiedy to po raz kolejny nabędę uprawnienia członka AZSu :) darmowa siłownia i basen powinny mnie zmobilizować do pracy :D

Gość Antii
\no ja od pazdziernika pewno w ksiazki bede ppatrzec blleeh;P:D Ale wrzesien jest:D TYlko sama nie wiem co ja mam robic biegac czy co;p Bo niestety sportswoman ze mnie zadna;/

Gość Antii
No tak:) I troche sie obawiam w sumie;D

ja dziś tez z kolacji rezygnuje:P a jak nie wytrzymam to jakis owoc lub warzywko tylko;) ale jak narazie to sie strasznie na obiad objadłam wiec moze i wytrzymam:) tez chciałąbym do peździernika 2 kg zrzucic:D t

e tam.. bedzie ok:) nie ma sie czego obawiać :) jestem na 3 roku i jeszcze dodatkowo zaczynam drugi fakultet. Może nie będę miała już czasu na jedzenie (miejmy nadzieje) :D

Gość Antii
No a jak juz to kolacja przed zachode słońca:) "śniadanie zjedz sam. Obiad z przyjacielem a kolacje oddaj wrogowi" :D