Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krkkr44

WYPADA UBRAĆ SIE NA ŚLUB NA CZARNO???

Polecane posty

Gość krkkr44

PYTAM BO NA MOIM ŚLUBIE narzeczona kuzyna i on byli cali ubrano na czarno. on cały na czarno a ona też i do tego miała getry czarne do polowy łydek i czarną bluzke na to NA FORUM ŚLUBY TEZ PYTALAM ALE TAM MALO OSÓB SIEDZI.

Gość znow jakas wiesniara
chce obrabiac tylki rodzinie i znajomym...co cie to obchodzi jak ktos byl ubrany...chyba niezbyt bylas szczesliwa z powodu slubu skoro takie rzeczy cie obchodza, to wlasnie problem polek - po pierwsze nie umia sie pogodzic ze ktos wyglada lepiej niz one a p[o drugie uwielbiaja mies temat do plot...tak to juz jest jak sie nie ma zycia osobistego

Gość ELLOGG
MASAKRA,..!JASNE ZE NIE MOŻNA SIE TAK UBRAC

Gość a jak ja mam skromna
mala czarna, to tez nie wypada mi w niej pojsc?

Gość ELLOGG
W GETRACH NIE WYPADA?EE TAM

Gość Pitagoras zabraniał pierdzenia
jeśli to ma być ślub satanistyczny to koniecznie na czarno, jakże by inaczej

Gość ELLOGG
EHEHHEEE

nie ma jak wiejskie wesela, gdzie największym zmartwieniem panny młodej są czarne getry gości. czas się otrząsnąć i zauważyć, że XXI wiek mamy za oknem 💤

Gość ELLOGG
getry są modne kretynki

Gość Pitagoras zabraniał pierdzenia
ale białe getry na meczu piłkarskim

hmmm teraz to wszystko ejst modne:P Ja oststnio bylam na slubie w czarnej krotkeis sukience, i nikt krzywo sie nie patrzyl ... Do tegomialam dodatki , np. duzy fioletowy kwiat, wpleciony we wlosy :) i takie tam rozne akcenty, hmmm nawet mi sie udalo :) nie wygladalo to zle :) troszke inaczej wygladalam po prostu :P Wiec jesli chcesz na czarno to wlasnie , polecam jakies dodatk w innym klorze, jasnym najlepiej :)

Jasne, że wypada! W niektórych miejscach w Polsce (nie wiem czy obecnie też) ale kiedyś kolorem żałobnym był biały i panna młoda ubierała się na ślub na czarno, nawet miałam okazję widzieć taką suknię. Piękna była:)

Gość w.w.w.
nie wypada. idziesz na ślub a nie na pogrzeb. to w złym guscie. na biało też nie wypada. biały to kolor panny mlodej.

Gość wiocha dookoła
macie problemy;/ jak tak lubi to co cie to obchodzi?? mnie sie tam getry nie podobają, ale wiem że dla niektórych są teraz modne, i też można wyglądac w nich elegancko. Ja tam na weselach też bywałam w krótszych bądź dłuższych kiecach czarnych, i nikt sie krzywo nie patrzył, z reszta nie byłam jedyna, a jak komuś sie nie podobało to w dupie ich mam nie maja co robiuc, to ludzi obmawiają:/ po prostu szkoda mi takich ludzi , CO CIE TO dZIEWCZYNO OBCHODZ trzeba jeszcze było sprawdzić kolor majtek I!!!