Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lampkax

A POWIEDZCIE MI SZCZERZE ...........

Polecane posty

Gość lampkax

jestem ładna z twarzy, mam ładne włosy itd. Ale chyba mogłabym schudnąć, mam 163cm i 54kg. Jestem również blada, bo nie opalałam sie w te wakacje. jestem b.młoda. czy jeśli schudnę 4 kg i ładnie się opale (nie na skware )to będe od razu lepiej wyglądać.? Czy to nie ma znaczenia.? bo jednak opalona osoba wygląda ładniej prawda/

chrzanisz po trosze ale powiem ci, że waga jest wporzo biorąc pod uwagę twój wzrost. Gdybyś schudła 4 kg to byłabyś już wtedy na prawdę chuda bo już teraz należysz do tych chudszych. troche mogłabyś się jednak wziąśc za opalanie bo lekka opalenizna jest ładniejsza od bladego ciała ;)

Gość lampkax
własnie nie jestem szczupła nawet, normalna. i mam mocną budowe. :O moge komus wysłać zdjęcie, jak byscie byli tacy mili i doradzili, co by zmienić na lepsze:)

Gość jajajax
mi szkoda kasy na solarke:D

Gość jajajax
zaraz wyśle ;)

Gość lampax
tyle nikow mam ze mi sie pierdziela:D

Gość ogolnikowalala
a ciul z wygladem kogo to obcghodzi

Gość lampax
wysłane;)

Gość wwwwwwwwwwww
wyslij mi .... ktos204@op.pl

Gość wwwwwwwwwwww
jestem kobieta, podowiem Ci:)

Gość lampax
wysłałam. tylko po co Wam wysyłam? nikt jeszcze nie doradził, aż tak tragicznie ze mna?

moim zdaniem ladnie wygladasz,ani nie jestes za gruba,ani za blada...masz jasne wlosy wiec uwazaj z tym opalaniem:) dla mnie jest dobrze:)

Gość lampax
dzięki. Ale na photobloga wstawiam zdjęcia na których wychodze w miare ok, zmieniam odcień w przeróbce żebym nei była blada itd. a innych nie mam... :(

Gość wwwwwwwwwwww
Ty to ta w tunice i ciemnych spodniach ?

Gość lampax
tak, w jasnych włosach.

Gość wwwwwwwwwwww
nie odchudzaj sie !!!!!!!!!!!!!!!!! masz luzna tunike wiec nie widac brzuszka ale rece i nogi masz chudziutkie wiec reszta pewnie tez taka jest ...a co do opalania (jezeli nie masz przeciwskazan) to polecam.. kazdy wyglada lepiej jak sie opali ... tylko pamietaj o dobrej ochronie skoryy

Gość lampax
o dzięki. ;) bym wam pokazała sie w stroju,to by była inna reakcja, ale juz mi sie nie chce szukac tych zdjec:)

no i się załamałam ponieważ wyglądasz świetnie a ja się zastanawiam jakie ty możesz miec kompleksy. Jesteś bardzo ładna, masz ładne włosy, cera wcale nie jest blada i figurę też masz wporzo. Co prawda przez tą luźną tunikę mało widac ale nogi masz bardzo szczupłe więc sądzę, że i resztę ciała też. Same superlatywy więc czego ty od siebie chcesz? :)

Gość wwwwwwwwwwww
jezeli Ci to pomoze to... ja mam 155cm i 50kg a nawet i 51 :)) i nie jestem moim zdaniem gruba ... jak wazylam 48 to kazdy mowil ze jestem strasznie chuda wiec najlepiej sie czuje przy obecnej wadze wiec o odchudzaniu nawet nie mysl

Gość lampax
kompleksów mam w pip:) m.in : wielki nos ( na tych zdj. chyba az go tak nie widać) krzywe nogi :O krótkie strasznie JESTEM NISKA I TO MOJ NAJWIEKSZY KOMPLEKS wysokie czoło jak u frankensztaina. dolna wagra jest 2 razy wieksza od górnej:) chyba to tyle.

Gość wwwwwwwwwwww
o rety ... ehehe ale to normalne.. nie napisze ze kazda.. ale bardzo duzo kobiet bardzo pieknych ma kompleksy ... (nawet urojone:)) czytalam ostatnio na onecie o kompleksach gwiazd ... nawet taka paris hilton podobno ma kompleksy (wieeeeeeeeelkie stopy) i duzo innych slaw. ..

Gość lampax
szczerze to ja nawet myślałam o operacji plastycznej nosa. :O troche jestem jebnięta