Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pitagoras zabraniał pierdzenia

kto mi powie gdzie jest Trzepietów

Polecane posty

Gość Pitagoras zabraniał pierdzenia

jako nawiedzony i notoryczny słuchacz Radia Maryja, często słyszę modlitwy Henryka z Trzepietowa, gdzie , ten Trzepietów jest, a żeby było bardziej zajeebiście to tam też jest Henryka z Trzepietowa. Bum.

Gość wielbłąd
Chyba gdzieś w północno-wschodniej Polsce. bo facet mówi np "modlytwa i bylyśmy"

Gość lippka
nad morzem - zachodniopomorskie.

Gość Wielbłąd
Znalazłem!!! Jest to Szepietowo, a nie Trzepietów. Pan Henryk niewyraźnie mówi, chyba coś nie tak z protezką. To jest miasto (!) w powiecie wysokomazowieckim, województwo podlaskie. Prawa miejskie otrzymało 01.01.2010 r. Leży na trasie kolejowej Warszawa - Białystok. Oprócz tego w gminie Szepietowo jest pięć wsi: Szepietowo-Janówka, Szepietowo Podleśne, Szepietowo-Wawrzyńce, Szepietowo-Żaki oraz Nowe Szepietowo Podleśne. Tak więc pan Henryk mieszka w tej gminie. Dekanat Szepietowo, diecezja łomżyńska. Niech się za nas pomodli. Pozdrawiam.

Gość J23

Umar Henryk z Szepietowa. Oby przed śmiercią był się nawrócił do Jezusa Chrystusa. Wyrazy wspolczucia dla rodziny i najblizszych. 

«Nagi wyszedłem z łona matki 
i nagi tam wrócę. 
Dał Pan i zabrał Pan. 
Niech będzie imię Pańskie błogosławione!» 

Albowiem zapłatą za grzech jest śmierć, lecz darem łaski Bożej jest żywot wieczny w Chrystusie Jezusie, Panu naszym. Rz 6,23

A jak postanowione jest ludziom raz umrzeć, a potem sąd, tak i Chrystus, raz ofiarowany, aby zgładzić grzechy wielu, drugi raz ukaże się nie z powodu grzechu, lecz ku zbawieniu tym, którzy go oczekują. (List do Hebrajczyków 9:27-28)