Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moherowa beretkaaaaa

NAZWAL MNIE SZCZUREM ! CZY ON MNIE NIE KOCHA ??

Polecane posty

chce mi sie plakac ;( moj chlopak dzis przesadzil naprawde ;/ on jest bardzo uszczypliwy i lubi mi dokuczac bo wie ze sie szybko denerwuje ale przesadzil ;/ bardzo chce mu sie podoba i robie wszytko abym byla dla niego ta naj ale dzxis przesadzil ;( dodalam nowe fotki na nasza klase i oczywiscie kazdy mi pisal ze boskie i ah i oh i nawt jego kumole pisali ze jest on szczesciarzem ( a jeden z nich kiedys do mnie zarywal )a wecie jak moj facet skomentowal moje fotki ?? ze wyszlam jak szczur i ze mam je usunac bo on sie wstydzi ze jego koledzy beda widzieli ze ma brzydka laske ;( no przsadzil ! jestem z nim dwa lata a on zawsze mnie krytykuje ;( wtedy kiedy inni mi pisza z piekna itd ;( nbo mam duze powodzenie i jego to wkurza ;/ ale moj\gl mi tak nie pisac :( chlopak ktory kocha pisze ze wygladam jak szczur :( i ze mam fotki usunacx bo sie mnie wstydzi eh ;( a ja chcialam zeby napisal ze sliczna jestym eh :(( a za to inni mi to pisza :( napisalam mu ze ma spadac ! ehh :((

no to skomentuj to : och moj ty kociaku. i zerwij, skoro cham i sie zachowac nei umie. jezeli nie zaakceptowal cei taka jaka jestes to nie ma sensu sie z nim meczyc. skoro inni uwazaja ze jestes piekna to moze czas ulozyc sobie zycie na nowo z kims kto nigdy cie nie obrazi.

Gość no nie wiem09
ile on ma lat?

Gość ale to już było
czy wy nie macie innych problemów? ale się uśmiałam przed snem:D:D:D

no nie wiem09 - 20 ... w_cipke - no i zerwalam :(( juz nie pierwszy raz sie tak zachowal :((

w_cipke -eh ale mimo wszystko smutno mi i smutno bedzie ;((