Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość freequa

jak ona to zorbila?? /

Polecane posty

Gość freequa

dzis bylam na silowni.. i widzialam taka laske ktora ogolnie sie wydawala ze ma 30lat..ale jak sie przyjzalam to widzialam ze 40 juz ma na pewno...miala peeelno miesni...chuda na amxa...(brzydkie ;/) ale jaka opalona !! I jak brala prysznic...(w ogole to jako jedyna rozebrala sie zupelnie do naga i latala tak po szatni...zero skrepowania..no ale w sumie ani grama tluszczu wiec co sie ma wstydzic...). Kiedy byla pod prysznicem to zauwazylam ze uzywa samoopalacza takie balsamu z Nivea..taki zolty kolor...ja tez to mam ale potem mialam opalenizne taka zolta..i sie scierala ;/ a ona bylai dealnie opalona i t tak na brazowo...jak jje to moglo wyjsc?/ ;/

Gość Oooona
wiesz co, wydaje mi się że ten efekt to nie sam samoopalacz. Jest opalona na słońcu lub w solarium a balsam tylko potęguje ten efekt

Gość Kelemensowa
Ja też mam brzydki kolor po tym z nivea.. Ja polecam samoopalacz w piance, świetnie się rozprowadza, i nie trzeba wcierac jak basamow (nie lubie tego ;/) ja uzywałam Lirene i byl piekny braz, bardzo mocny nawet ::) ale naturalny

Gość freequa
no tak mi ise wydaje ze gdzies sie opalila...ale jestem ciekawa czy ten samoopalacz co sie zdziera to czy jej tej opalniezny nie moze popsuc...bo ja mialam takie obrzydliwe plamy dopoki cale nie zeszlo ;/ a ten z lirene w piance w ogole sie nie zdziera?? a ile kosztuje?

Gość Klemensowa
Wiesz, to jest jak z każdym samoopalaczem-po jakimś czasie nie jest skóa jednolita, niestety nie ma takich cudów jeszcze :( ale jest naprawde swietny w porwnaniu do tego w balsamie. A aplikacja w porównaniu do balsamu-niebo a ziemia :) kurcze nie pamietam ile kosztuje bo juz dawno go kupilam.. ale jakos 15 zł chyba