Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja w szoku

co sie teraz dzieje z tymi dziewczynami??

Polecane posty

Gość ja w szoku

co sie dzieje teraz z tymi diewczynami....??nie pojmuje bez kitu nie pojmuje jak tak mozna isc do lozka z pierwszym lepszym po 2 godzinach znajmosci?? nie rozumiem tego i nie zrozumiem co sie dzije teraz

Gość MarionnoiraM
też nie rozumiem. poprostu dziwki o kim piszesz bo chyba nie o sobie? :)

Gość gość programu
wszyscy o tym wiedzą, że z księdzem to nie jest grzech :)

Jakoś nikt nie dziwi się facetom, którzy idą z dziewczyną do łóżka po dwóch godzinach znajomości ;-)

Gość ja w szoku
nie nie pisze o sobie, pisze o tych mlodych dziewczynach od 15stki juz sie kurwia poprostu szok!

Gość MarionnoiraM
15 to i tak bez sensu. taki nadszedł czas w holandii 12 latka przepisuje sie srodki antykon-jne a potem rosna takie mutanty (roztyle szerokie babo-chłopy)

Gość TO Jaks Nerwowa JESTES
Dzikun heh...Masz racje facetowi wszystko wypada:)

Gość MarionnoiraM
tez sie z nim zgadzam, jak panna chodzi z brzuchem to mowia puszczalska ale z kims sie puszczac musiala! o facecie sie dupodaja nie mowi... cyba zaczne.

Gość dadad
o facetach tez sie tak powinno mowic!!! meskie dziwki

To dlatego kobiety są tak postrzegane,bo w społeczeństwie panuje zasada: Co wolno mężczyżnie to kobiecie nie przystoi nawet pomyśleć. Niby równouprawnienie,a jednak ciemnogród.

Gość Dualizm seksualny...
Jak facet sie puści na pierwszej randce to dobry uwodziciel ajak kobita to od razu kurwa...

Gość marrtaaaaa
zgadzam sie! dziewczyny chcca chyba istniec moze wg nich lepiej istniec jako kurwa niz nie isniec jako normalna/?!

o facetach tez sie tak powinno mowic!!! meskie dzi**i -->> albo choojodajki a co do tych łatwych dziewczyn, to chyba już takie wychowanie, zresztą społeczeństwo to ogólnie akceptuje, zewsząd wylewa się promowanie seksu, rozwiązłości, wydaje mi się, że są raczej ofiarami tych \"dzisiejszych czasów\"

Gość marrtaaaaa
tez bym chciala zeby moj przyszly maz byl prawiczkiem bo ja mu daje moja cnote co mam najcenniejsze i oczekuje tego samego :) mam pytanie do rafaelo... co koledzy na to nie smieja sie z ciebie??

ja mam fantazje bzykniecia sie z nieznajomym :classic_cool: tylko zeby sie nie odzywal, bo zepsuje wszystko :O zauwazylam, ze wiekszosc facetow wydaje sie fajnych, dopoki sie nie odezwa:O

Gość do marrtaaaaa
jesli kawalek blony jest najcenniejsza rzecza jaka mozesz dac facetowi, to ja jemu serdecznie wspolczuje:)

Prosto mówiąc - takie dziewczyny to puszczalskie, łatwe, dziwki. Faceci \"korzystający\" z życia w ten sposób są postrzegani jako \"macho\", playboy\'e. Taki ten swiat..

Gość Piotruś Ban reall
Takie dziewczyny muszą być bo tego wymaga wolny rynek Można taką pomiętosić, wypukać, a potem ożenić się z dziewicą i żyć długo i szczęśliwie :classic_cool:

Gość ktoś ma rację
Turkusowa- dobre :D :D :D

Gość evela23
'do marrtaaaaa jesli kawalek blony jest najcenniejsza rzecza jaka mozesz dac facetowi, to ja jemu serdecznie wspolczuje' dobre hehe