Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egzema

panicznie boje sie kolejnego związku

Polecane posty

Gość egzema

boje sie znowu komus zaufac boje sie ze: 1 uderzy 2 skrzyczy i bedzie szarpał 3 zdradzi 4 odejdzie 5 wysmieje łzy jak mam pokonac ten strach??

Ty na jakiś psychopatów trafiasz. Z tym zdradzaniem to różnie bywa, ale Ci co biją, szarpią itp, to są buraki są wyjątkami.

jak to jest,że często kobiety przyciągają do siebie jakiś określony typ. Kolejny partner alkoholik sadysta. Co nakrzyczy, uderzy itd... Rozsądku w miłości. Jeśli coś takiego istnieje.

Gość a ja tego nie rozumiem....
:O Skoro się boisz, to po co juz myślisz o następnym i po co w ogóle jesteś w związkach?:O Nie rozumiem tego! Czy 90% kobiet ma coś z głową?:O Po chuj zadajecie się z facetami, skoro tego nie chcecie, skoro nie kochacie akurat partnera, skoro nie lubicie mężczyzn?:O Nie macie lepszych zajęć????????????????????????:O

Gość egzema
bardzo go kochałam pierwszego przez 5 lat drugiego przez 2. tylko ze po latach wszystko sie zmienia..:(

bo faceta w odróżnieniu od wibratora można nauczyć wyrzucania śmieci. Dlatego pakujemy się w związki;)

Złośliwa ma rację. To nie czas na związek, trzeba uciszyć się w sobie🌻

Siss- gratulacje;). Mój model jeszcze tego nie potrafi:O

"ale gdzies czytałem ze takie czasy sa ze trzeba miec kogos ..zenuła " Wiesz , brat_n, ja się nie ugnę, ja nie z tych. Ale powiem Ci, że samej, zupełnie samej - cholernie ciężko :( Wibrator wynoszący śmieci samotności w moim przypadku nie załatwi sprawy.

Sunset, używasz wibratora? Czy może w końcu zrozumiałeś, że Ty jesteś wibratorem?

white cat ....wiem ze ciezko....:(:(...no ale wybacz,byc z kims tylko dlatego ze takie czasy sa,ze musisz posiadac partnera:(...to cos nie tak....zenuła x 1000