Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale to bezsensu

Czemu kobiety tesknia, mysla za facetami ktorzy do nich nie pasuja

Polecane posty

Gość Ale to bezsensu

albo robia dziwne rzeczy typu robia zakupty, placa rachunki i takie mamusie :o przeciez wiadomo zeby sprawdzic nawet a nie sie oszukiwac czy kolesiowi zalezy trzeba sie poznawac rozmawiac itp

Gość Ale to bezsensu
Sorx chodzi o to ze skoro laska wie podswiadomie, iz chlopak z ktorym sie spotyka wogole do niej nie pasuje, to po co ciagnie dalej taki zwiazek ? i aby wypelnic luki w ich relacjach probuje faceta zatrzymac np. zbytnim troszczeniem sie o niego ganianiem za nim. zakupami. albo poprostu seksem . jak sie rozstana mimo wszytsko to ona za nim placze i teskni i wogole tysiac watkowa na Kafeterii :o

bo kobieta jest jak małpa... nie puści jednej gałęzi zanim nie złapie nastepnej :P

NIE WIEM NO to strach przed byciem samej przyzwyczajenie rozne czynniki na to wplywaja znam laske ktora zrywa co 2 miesiace, facet traktuje jak jak szmate a ona z nim jest :-O

Gość Ale to bezsensu
To mozna sie przyzwyczaic powiedzmy po 3 miesiacach ?:o Moze niektorym laskom cos sie w glowie wydaje ze to niesamowita milosc byla. mogla byc?:P Komiczne- zeby odrazu tak przedstawiac faceta jako galezie do chwytania:P

"bo kobieta jest jak małpa... nie puści jednej gałęzi zanim nie złapie nastepnej" jakoś nie zaobserwowałam, a może szkoda :)

Gość Ale to bezsensu
Kto udzieli poprawnej odpowiedzi na tą niesamowicie skomplikowana zagadkę?

Gość Ale to bezsensu
Polaola Ty jestes knkretna moze napiszesz pare zdań? Bedac młódką mialas podobnie ?:P

Ja to jestem trochę inna i nie słucham dobrych rad, więc może lepiej żebym się nie wypowiadała, tym bardziej, że zostawiłam nie mając nikogo na oku (kolejnej gałęzi :D ) i teraz czekam na cud, że ktoś mi spadnie z nieba ;)

Gość Ale to bezsensu
To chyba nie kwestia spadania z nieba tylko ... znalezienia sie na odpowiednim drzewie( a nie desperackie przesukiwanie galazek), a przy korzystym wietrze wpadnie Ci w lapki odpowiedni patyk.

Gość Ale to bezsensu
o z ta nadzieja to madre:) wiec kobieta ma miec nadzieje a mezczyzna ? co w tym czasie robi mezczyzna?!

Dobrze sie bawi zapewne. Hmm to tak samo jak kobiety.Jak kobieta ma faceta z ktorym srednio chce byc a ten ja odwozi przywozi zawozi spelnia jej zachcianki,kupuje prezenty i mowi spoko kochanie poczekam w nadzieji ze zaczniesz mnie kochac - to kazda kobieta to wykorzysta zreszta kazdy by to wykorzystal. Sprawa jasna ja wiem ze ty mnie nie kochasz ale poczekam. I to niestety dla mnie bez sensu Bo to jak Czekajac na Godota. S Becketta

Gość Ale to bezsensu
jednak mysle ze ta nadzieja niewazne czy w wykonaniu faceta czy kobiety jest rzeczywiscie jakims taki uczepieniem sie. zamiast isc dalej do przodu nie rozgladajac sie na boki poki jakis wnioskow sie nie wyciagnie i nie ogladac sie za siebie juz pozniej, to czlowiek teskni , wyobraza sobie itp mozna przeciez UCIAC to definitywnie i miec dobre juz zycie +doswiadczenie zyciowe:)

Gość olejzpierwszego
pewnie z tego samego powodu dla ktorego faceci lataja za olewajacmi je kobietami... zadowolona odpowiedzią?