Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcinek15

Stulejka?

Polecane posty

Gość Marcinek15

Witam. Dzisiaj bylem u chirurga. Myslalem ze mam stulejke, poniewaz napletek odkrywal zoladz podczas wzwodu tylko do polowy, a dowiedzialem sie ze jest okej. o0. Dam jeszcze zdjecie mojego :wacka:. Nasuwa sie pytanie... co zrobic zeby bylo ok? http://fotoo.pl/hosting-zdjec/links/ddd14 http://fotoo.pl/hosting-zdjec/links/ddd15 dodam jeszcze ze w zwisie jest wszystko ok. napletek zsuwa sie bez wiekszych problemow.

Gość drogi chłopcze
trening czyni mistrza, więctrenuj czyli wal konia, ale wg pewnych zasad: 1.kup żel feminum, nasmaruj dłoń i widoczną część żołądzi, lub całą, bo ponoć bez erekcji napletek da się ściągnąć 2. dłonią próbuj ruchami frykcyjnymi niby w pochwie głaskać żołądź i sukcesywnie ściągać i przyzwyczajać do odkrytej powierzchni. Jeśli nastąpi ejakulacja to ok, umyj penisa mydłem , ciepłą wodą i hartuj zimną. 3.po wytarciu prącia nasmaruj żołądź żelem i pozostaw napletek ściągnięty. 4. Gdy tylko napletek najdzie na żołądź to ściągaj go, mawet w nocy W ten sposób wytrenujesz prawidłową rozciągalność napletka i otępisz bodźce dotykowe, gdyż mężczyźni z reguły mają przedwczesny wytrysk nasienia, co jest kłopotliwe we współżyciu seksualnym, gdyż kobieta wymaga 5 x dłuższego czasu stymulacji łechtaczki by uzyskać orgazm, w stosunku do czasu męskiego orgazmu.

Gość Marcinek15
ok, umowie sie, ale narazie trenuje. Podajcie swoje namiary: GG, e-mail, Skype, komórka

Gość Marcinek15
ej ty z gory nie podszywaj sie pode mnie :PP a tak wogole to dzieki ze cos poradziliscie, nie liczylem na tak szybkie posty

Gość Marcinek15
dzisiaj zwaliłem konia z użyciem KY aż 5 razy, Jest coraz lepiej. Już widać 3/4 żołądzi. Jeszcze parę tygodni a będzie ok. Wiecie, że walenie konia jest całkiem fajowe?

Gość wirtuoza
O tak! opowiadaj nam jeszcze ile razy dziennie walisz sobie konie... swoją drogą 5 razy w jednym dniu... bravo. A i mam takie same slipki z tweetim :P

Gość Marcinek 155
do wirtuozy: głupku jeden, to nie slipki tylko pampers ze złotą nitką. A Ty skoro masz takie slipki/pampersa, to pewnie sraasz w gacie i jeszcze nie wiesz co to walenie konia, prawda?

Gość Marcinek 15
ale łacha z Was pociągnąłem. Wcale nie mam 15 lat , tylko trochę więcej. Sami oceńcie mój wiek. A o waleniu konia to już nie pamiętam jak i po co to się robi. Kobiety też nie miałem, więc sam nie wiem po co żyję. Stulejki też nie mam, ale co mi z tego. Oto ja, gdyby jakaś pani w moim wieku chciała spróbować ze mną sieksu, to podaję swoją fotę: http://img120.imageshack.us/my.php?image=dziadek2xi0.png