Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mixturka7979

kredyt konsolidacyjny

Polecane posty

Gość mixturka7979

mam pytanie dotyczace kredytow konsolidacyjnych, czy jesli ma sie problem ze splata kredytow, problem z terminowoscia czy mozna sie starac np. o konsolidacje kredytow i czy wogole ktos udziela takich kredytow dla osob z problemami finansowymi?

Wlasnie po to jest kredyt konsolidacyjny - zmniejszasz rate (ale znacznie wydluzasz okres splaty) - tylko pytanie jekie masz zabezpieczenie? Pensja? moze lepiej np pozyczka hipoteczna?

Gość mixturka7979
no dobra ale jak sie pytam o kredyt konsolidacyjny to w bankach pytaja mnie o terminowosc splaty, a jak mowie, ze mam wlasnie z tym problem yo odpowiadaja, ze konsolidajca jest mozliwa jesli kredyt jest splacany regularnie i oczywiscie w terminie

Gość Idź na bezrobocie na 1 miesiąć
Złóż wniosek o dotacje a potem załóż działalność . W bankach są oferty dla nowych działalności np. w ING. Własna dzialalność otwiera nowe możliwości. Mój facet tak zrobił. Dotację rozliczył i już wychodzi na prostą. Powodzenia.:)

Gość gość
9qu17HIyHxYO0AS0Y7xMFzZo

Gość MiniskiLOtki
Jak najbardziej. Kredyt konsolidacyjny polega na tym, że jeżeli ktoś ma problem ze spłatą kilku kredytów na raz, może zamienić go w jeden z niższą ratą. Dzięki temu dużo łatwiej pozbyć się zadłużenia. Z tego co wiem to bank Santander Consumer, ma całkiem dobrą ofertę na tego typu usługi finansowe. Osobiście nie miałem okazji korzystać, ale znam kilka osób, którym naprawdę to pomogło. Myślę, że warto zajrzeć na ich stronę https://www.santanderconsumer.pl/ lub ewentualnie przejść się do placówki i osobiście podpytać o szczegóły.