Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martynka_255

Ślub w Boże Narodzenie 2008

Polecane posty

Gość Martynka_255

Kochani... czy ktos słyszał już o prognozie pogody na tegoroczne święta BN?;) ;) ;)

Gość dftdjkxry
uhumm. ma być 36 stopni w cieniu i dosć parno. nie najlepszy termin bo bedzie za gorąco

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Chyba się poćwiartuję!

Ty dopiero teraz myślisz o takich rzeczach? Masz nerwy ze stali. Jak można zostawiać prognozę pogody na ostatnią chwilę. Dziewczyny z topiku 2018 złożyły się na meteorologa...mamy dokładne dane. Według nich planowały.śmy swoje daty.... A Ty dopiero teraz .... Eh! Dziefczęta, dziefczęta.

Gość Martynka_255
Hehehe no ok ciepło może byc :) ale ma padać delikatny puszysty śnieżek :) Przy dzisiejszych anomaliach pogodowych wszystko możliwe:)

Gość nm
no bez przesady........ja rozumiem,że przygotowania do ślubu są podniecające,ale mamy sierpień dopiero a Ty już o pogodzie w grudniu myślisz....poza tym jak może być grudniu,upalnie????

Gość Martynka_255
Ciepło na pewno nie bedzie :) Ale marzy mi się śnieg... bo co to za sens ślubować zimą bez śniegu

Gość 37 - 38
niestey ale słyszłam że będzie chlapa, szaro buro i ponuro ... współczuję, biała suknia będzie wyglądała paskudnie, ubabrana błotem pośniegowym :o bleee

Gość nm
jak co to za sens ślubować zimą bez śniegu...ja rozumiem nastrój itd ale ślubu ze śniegiem chyba nie bierzesz,co??? to nie śnieg jest tego dnia najważniejszy!!!!!

Gość Martynka_255
Prognoza na zimę 2008/2009 wtorek, 22 lipca 2008 15:48 Skocz do komentarzy Specjalna prognoza na zimę Grudzień chłodny i bardzo śnieżny Chociaż w grudniu będzie zima, przynajmniej tak mi się wydaje. A to przez wyże skandynawsko-rosyjskie, które będą się w tych miejscach umieszczać. Będą blokowały wilgotne niże w Europie Środkowej, stąd mrozy pozostaną na wschodzie i w centrum, a w Europie Zachodniej będzie bardzo ciepło. Czasami na termometrach zobaczymy minus 20 stopni (nocami). Będzie padał śnieg i to bardzo mocno, bo często będą dochodziły do nas niże z południa i z zachodu i będą w Polsce zatrzymywane przez te wyże, stąd średnia poniżej normy o 1 stopień. Styczeń ciepły, wietrzny i mokry Już na początku roku zaczną ustępować wyże z północy Europy. Ewentualnie dopuszczam, że wyż w grudniu na tyle się rozbuduje, że nie pozwoli na wejście atlantyckich niżów (tak mogłoby się stać pod koniec grudnia). Ale trend na półkuli południowej wskazuje, iż styczeń będzie ciepły, średnia temp. powyżej normy o 2-3 stopnie. Co się wiąże z taką wysoką temperaturą? A orkany, w czasie ich przechodzenia wiatry będą dochodzić znów do 130 km /h i będą silne burze, nietypowe dla tej pory roku. Pod koniec miesiąca możliwe jest lekkie obniżenie temperatur, ale nadal powyżej 0. Zimy i białych krajobrazów będzie mało. Luty bardzo ciepły i wietrzny Kontynuacja pogody z poprzedniego miesiąca. Temperatura nadal powyżej normy, podobnie opady. Często będą nam towarzyszyły orkany i spływy powietrzna znad Atlantyku. Marzec z mieszaną temperaturą. Marzec przyniesie wysokie temperatury, ale będą także i niższe temperatury. Czasami nawet ok. 0. Opady powyżej normy. Kwiecień chłodny, ale suchy Kwiecień będzie raczej chłodnym miesiącem lub w normie wieloletniej. A to sprawka wyżów wschodnioeuropejskich, będą ściągać do Europy suche powietrze kontynentalne. Nocne przymrozki, w dzień temperatura w ok. 10 stopni. A maj będzie chłodny i mokry przez niże znad Atlantyku. Brak komentarzy. wtorek, 26 sierpnia 2008 Licznik odwiedzin: 40083

Gość Martynka_255
Nie snieg jest najwazniejszy jasne ale nadaje klimatu szczegolnie jak jedzie sie do slubu białymi końmi :)

Gość Martynka_255
Ta chojna i w ogole... puszczone biale gołebie lecace na tle bialego puchu lecacego z nieba ... no klimat wiecie o czy mowie

Gość Martynka_255
Choinka

Gość Martynka_255
a najbardziej lubie jak biały konik sie zesra przy choince taki miły zaopaszek. ach ślub bedzie cudny i w dup..ie mam wasze opinie

Gość Martynka_255
ost podszywacz

Gość Martynka_255
oj ja to nie wiem co mam zrobić przecież juz nie zmienie daty. cholerny snieg niech spadnie

Gość Martynka_255
:) I tak bym daty nie zmienila sa tu dziewczyny ktore slubuja w tym dniu?

Gość nm
dobra dobra...ja wszystko rozumiem,każdy chce żeby ten dzień był najpiękniejszy itp,ale pogoda jaka będzie to się okaże tak naprawdę w dniu ślubu i żadne prognozy i gdybanie na ten temat w sierpniu nie zapewnią Ci śniegu w ten dzień...jeśli chcesz by było pięknie i bajkowo to zamiast gdybać na forum obmyśl jakąś wyjątkową oprawę kościoła,sali i ogólnie całego dnia ślubu,taka żeby gości zatkało i żeby zapamiętali to na dlugo,wtedy czy będzie śnieg czy nie to już mało ważne,zajmij się tym na co masz wpływ a nie tym czego i tak nie zmienisz...no chyba,że Cię stac to sobie wynajmij armatki śnieżne ;)

Gość Martynka_255
heheheh na armatki sniezne mnie nie stac :) Ale dziekuje za pomysl :) Obrawa juz jest i pozostaly tylko tak błache kwestie jak pogoda :)

Gość 37 - 38
to może na szczyt górski jakiś się wdrapcie, tam sniegu kupa ;)

Gość rosso
my też marzyliśmy o ślubie zimą, piękny śnieg, sanie z koniami, wesele w pensjonacie a jako atrakcja dla gości pieczenie prosiaka. Ale przy dzisiejszych prognozach pogody nigdy nic nie wiadomo. Wzięliśmu ślub w maju.

Gość wroneczka
Miło mi że jeszcze ktoś wybrał Boże Narodzenia. Nasz ślub odbedzie sie 26 grudnia - drugi dzień swiat.