Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczupla jezdem

Tu sie chwalimy swoja WAGĄ

Polecane posty

Gość Szczupla jezdem
debilny temat - czy jest mniej debilny niz tematy tu zaklade typu " zostawil mnie c o zrobic nie moge dluzej zyc?" marwasek czy inne ? tutaj mozna sie pochwalic swoja fizycznoscia ktora ponoc jest tak wazna. okazuje sie ze w wiekszosci to grubasy tu siedza:)

Gość Szczupla jezdem
Hehehee Tak tutaj siedzą same grubaski i pasztety. Pewnie trzeba sie chwalić wagą i wymiarami to podstawa sukcesu podstawa nie, ale wypadkowa myslenia na swoj temat ;)

Gość Szczupla jezdem
Brat_niedziwedz ale Ty niekumaty :D

Amaleta (goddes@o2.pl) ZE NIE ROZUMIESZ o co chodzi z 10cm drugim mozgiem.. 13:14 Szczupla jezdem Brat_niedziwedz ale Ty niekumaty to mi wyjasnijcie :P:P:P

Gość dzien dupy
Jak się chwalicie to ja też...phi ja mam 34 lata , 164/49, tez dwoje urodzilam i dodam, ze z pierwszym wazylam 80 :P

Gość Szczupla jezdem
Brat_niedziwedz jak wiadomo faceta posiada 2 glowy tak ? ( i w kazdym mozg, na swoj sposob:P )

Złośliwa w garsonce 30 (samaniesama@wp.pl) Bracie o głowke chodzi czyli potocznie mówiąc o siusiaka to to wiem ale dlaczego mi wspolczuja ???? tego nie rozumie :P:P:P:P

"nie uwazasz ze jak zyskasz talie to stracisz uwielbienie kobiet" tego nie strace nigdy... :P zreszta moja talia zawsze jest na odpowiednim poziomie... grunt to mieć sylwetke w kształcie V

177 /to zalezy w trakcie rku szkolnego oklo 65 kg w wakacje powyzej 70 ;p

Gość o nie amaleta
komiq jest moj

Gość lajen
a ja mam 164 i waże 50 kg i chce przyyc tylko jak to zrobić, jestem chuda, zawsze chcialam schudnąc a teraz nie moge przyyć :(. Masakra poprostu masakra niedługo zaczne sie ubierac w sklepie z odzieżą dzieciecą.

\"i tak nie przebije mojego cudownego biologa\" przyznaje, że z zasady nie przebijam zadnych facetów :P jesli juz mowa o nadziewaniu, przebijaniu itp, to tylko kobiety wchodzą w gre :P Ps jak w pracy - lepiej?

Złośliwa w garsonce 30 (samaniesama@wp.pl) Misiek ja tez tego nie pojmuje..10cm toż to niespotykany rozmiar mózgu gratuluje no własnie i chce sie cały czas dopytac czego one mi wspolczuja ??? :O:O:O..nie kumam...