Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia_12345

Cellu 5000

Polecane posty

Gość Kasia_12345

Cellu 5000 to urządzenie służące do masażu próżniowego reklamowane przez telezakupy Mango. Reklamę można zobaczyć w TV bądź na stronie telezakupów. Co o tym myślicie? Próbował ktoś? Czy to jest w stanie rozbić cellulit? Czekam na odpowiedzi :)

Gość upupupupu
no własnie, stosował ktos?

Gość muminkowy swiat
i ja, i ja...

ja chce wlasnie zakupic jakies urzadzonko do masazu i szukam opinii na temat Cellu 5000 i Cellesse Philipsa. Czym sie roznia i ktore lepsze?

Gość belle martini
ja wlasnie zamowilam cellu 5000; dostalam popsuty - brak zasysania. odeslalam i czekam az przysla naprawiony bo moja reklamacja zostala rozpatrzona pozytywnie. dam znac jak dostane, bedzie dzialac, i zdziala jakies efekty :)

Gość MojaKruszynka
Witam:). Widzę, że dyskusja się urwała. Mam nadzieję, że urządzenie nie zaszkodziło właścicielce...Bardzo chciałabym wiedzieć, jak się sytuacja rozwijała i czy to skuteczne jest. Zatem UPUPUP:). Pozdrawiam!

Gość gość
mam cellu5000 już od dłuższego czasu, zamówiłam na allegro za ok 20 zł. już po 2 czy 3 zabiegach poprawia się koloryt skóry, jest bardziej gładka, sprężysta. nie doszłam jeszcze do etapu redukcji cellulitu, ponieważ ostatnio mój cellu nie zasysa ;c nie potrafie go naprawić, chyba skuszę się na nowy. według mnie, warto :)