N i n k a 0 Napisano Sierpień 26, 2008 gdzie można kupić pelerynę przeciwdeszczową? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wera234 0 Napisano Sierpień 26, 2008 w sklepie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oblech Napisano Sierpień 26, 2008 Tv market :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N i n k a 0 Napisano Sierpień 26, 2008 wiem że w sklepie :] tylko w jakim? w sportowym? w pasmanterii? czy gdzie :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N i n k a 0 Napisano Sierpień 26, 2008 halo? halo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja kupiłam na targu Napisano Sierpień 26, 2008 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosiaczek25 0 Napisano Sierpień 26, 2008 moze na allegro poszukaj Tam wszystko jest ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ju Toking Tu MI 0 Napisano Sierpień 26, 2008 w kiosku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uwaga bo gryze 0 Napisano Sierpień 26, 2008 dziewczyno! na allegro kup! ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oleńka_11 0 Napisano Sierpień 26, 2008 W Rossmannie od najbliższego piątku będzie peleryna w promocji - za kilka złotych, nie pamiętam dokładnie:) Widziałam w gazetce:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Street_man 0 Napisano Sierpień 28, 2008 Noo chyba że chodzi Ci o ...specjalną pelerynę.....batmańską! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moim zdaniem nie Napisano Sierpień 28, 2008 sztormówkę w sportowym. Taką wielką zieloną to w jakimś harcerskim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach