Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa346

czy ktos zwas byl na Malediwach?

Polecane posty

Gość Michhhu
zastanawiasz się czy ktoś był na malediwach? Ciekawe :)

Gość Michhhu
naleb starczy

Gość grafitka
Nigdy nie zrozumiem ludzi, ktorzy wydadza kupe kasy, aby zobaczyc plaze, ktora wyglada tak samo jak w innych, blizszych miejscach, ale oczywiscie mozna wtedy pochwalic sie przed znajomymi "Bylam na Malediwach":D

Gość grafitka
a Międzywodzie na przykład

Gość grafitka
a Międzywodzie na przykład

Gość zenon z gor
nowa346 te twoje wypowiedzi od jakiegos czasu widuje i naprawde przebija przez niez próżnośc, prostota i kretynizm...ttffuuuu🖐️

Gość grafitka
Szczerze mowiac to nie wiem, bo ja raczej jezdze do miejsc, gdzie mozna faktycznie cos zobaczyc, a nie tylko wylegiwac sie na plazy. ale jestem pewna, ze na ktorejs z wysp blisko europy beda podobne klimaty.

Gość Jupijej
Skoro ją stać to dlaczego ma nie jechać?! Sama chętnie bym tam poleciała :) Autorko,skoro interesują Cię Malediwy to pewnie zainteresowałby cię też Mauritus

Gość asdas
A ja nie rozumiem ludzi, którzy nie byli a się mądrują. Grafitko, sorry wiele już widziałam ale takich plaż jak na Malediwach i takich terenów do nurkowania nigdzie indziej... Żadna plaża na Bałtyku czy Morzu Śródziemnym nie może się równać z Malediwami. Tam jest po prostu rajsko...Niestety za luksus się płaci... A co do wyjazdów na Malediwy - lepiej lecieć np z niemieckim czy angielskim biurem podróży. Czasami dojazd/lot na miejsce wylotu na Malediwy + pobyt jest o wiele tańsze niż z biurem polskim...

Gość grafitka
Skoro ją stać to dlaczego ma nie jechać?! Wlasnie o takich znajomych mowilam:D

Gość grafitka
Wiem jak wyglada egzotyczna plaza, bo pracowalam na karaibach na statku, co nie zmienia faktu, ze nie nie rozumiem ludzi, ktorzy zamiast wybrac sie na jakas wyprawe do Am. Poludnioowej, Chin czy Indii wola lezec plackiem na plazy i robic sobie zdjecia do pokazania znajomym pod palma. O ile mi wiadomo, mozna jeszcze wypowiadac swoje zdanie na kafe.

Gość Jupijej
grafitka to,że Ty tak jej zazdrościsz nie znaczy,że inni są tacy jak Ty!

Gość gkjk
nowa jak zwykle fantazja ponosi:D wez ty gowniaro sie dzieckiem zajmij. czyzbys dostala propozycje seks urlopu od jakiegos alfonsa?

Gdyby taki plaze byly w Europie, to uwierz ze nie mordowalabym sie tyle samolotem. Miejsce wspaniale na totalny odpoczynek. Zero zwiedzania.Warto zabrac meza tylko wtedy gdy sie go "lubi" :)

Gość qpqpqp
Jedni lubią łazić,zwiedzać,fotografować jakieś ruiny,inni po ciężkim roku wolą po prostu w spokoju odpocząć,opalić się,zrelaksować w miejscu,gdzie nie usłyszy się co chwilę polskiego języka :D

Gość joalee
To jest niesamowite miejsce, chociaż wycieczki są naprawdę bardzo drogie i nie wiem czy 7 tysiaków wystarczy.. pewnie zależy od agencji, ale faktycznie lepsze wycieczki są z Tui czy z np z brytyjskiej Kuoni Travel. Wtedy masz pewność że wszystko pójdzie dobrze, bo jednak jest to daleka i męcząca podróż. Ale warto naprawdę tam jechać choć raz w życiu, bo widoki zapierają dech w piersiach zarówno te nad wodą jak i pod, prawdopodobnie najlepsze miejsce na nurkowanie na świecie:-)) Na samo wspomnienie robi się człowiekowi dobrze..

Gość grafitka
Typowe polskie myslenie:D Zazdroscic to ty mi mozesz zobaczenia na wlasne oczy Taj Mahal czy tez Machu Picchu, a nie ja komukolwiek wylegiwania sie na plazy. Typowe polaczki 🖐️ :D

grafitka>>> jedni zdobywają Himalaje odmrażając sobie paluchy, inni jadą podziwiać biede w Indiach a inni wolą leżeć plackiem na plaży czy to takie dziwne? Każdy spędza czas tak jak lubi.

Gość grafitka
Jesli dla ciebie indie to podziwianie biedy, to pozostawie to bez komentarza. Widac, ze tam nie bylas.

Gość Jupijej
Dla takich,jak grafitki to jest niezrozumiałe,bo ona jest najmądrzejsza i tylko ona ma rację,wszyscy inni to ,,polaczki"

Gość Adam wawa
grafitka nie stać cie i dlatego tak sie wypowiadasz ty nic nie zobaczysz juz w zyciu oprócz polskiego morza hehe

Gość grafitka
na karaibach szorowałam pokłady, nawet na powietrze nie wylazłam- mój kapitan DżakRuchało mówił że jestem taka szpetna że tylko może mnie jego małpka posuwać :( to dlatego jestem rozgoryczona mam uraz do piknych miejśc