Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glista z ziemi obiecanej

czy byli tesknia?

Polecane posty

czy byli mysla czasem o swych bylych? czy ciepria porozstaniu tak samo jak my?

Gość jesli nie kochali w ogole
albo bardzo plytko to raczej NIE

zwlaszcza ci, ktorzy zerwali...

a cos mnie dzisiaj naszlo. tesknie za nim. a to on mnie rzucil.

Gość olejzpierwszego
no pewnie bardziej niz kobiety... ale biorac pod uwage ze to on cie zostawil nie ty jego i ciagle chcesz z nim byc to ma to w dupie

Gość marinata
zgadzam sie z tym, ze jesli ma lepiej to nie teskni:) logiczne calkiem w koncu... natomiast nie zawsze jest tak, ze osoba zrywajaca nie teskni-to zalezy od okolicznosci rozstania

okolicznosci byly takie, ze on palil trawe i sie o to klocilismy. on nie mogl zniesc mojego gadania, ja jego nalogu.

Gość mała mie
Nalogowcy są do dupy.. moj 5 lat związku ze mna, prawie ciagle jarał..A na koniec tak mu się popietrzyło że calkeim się zmienił, jego charakter uległ zmianie o 360 stopni, stal się innym człowiekiem.

masz racje mala. w sumie chyba dobrze, ze sie rozstalismy. widocznie kochal bardziej trawe niz mnie.

Dlaczego dziewczyny które zostają rzucone przez swoich boysów, zawsze biorą wine na siebie i beczą miesiącami z tego powodu? Faceci tak nie mają raczej

Gość mała mie
Bo my jesteśmy bardziej uczuciowe, moj mnie olewal, wszystko było ważniejsze, a już spotkanie z kolegami to priorytet, a ja wybaczałam, goniłam, ratowałam. Woziłam nawet na jaranie, żeby tylko sam nie siedzial za fajerą, żeby to żeby tamto.. szok.. A on odpłacił mi się, zerwał bez słowa.. odszedl w ciszy.. Olał totalnie..A kiedyś był cudownym czlowiekie, wartościowym, ambitnym z planami na przyszłość:(

niektórych dziewczyn naprawdę mi szkoda że trafiają na takich dupków ale są też kobitki którym taki kop od życia się należy.

Gość mała mie
Przez ostatnie pól roku było tragicznie, ja zaczełam wydzierać się za te palenie. Już nie miałam siły ile można wozić się z nim po dilerach z Jego zaćpanymi kumplami. wysluchiwać bełkotliwej gatki, wysiadywać w samochodach na parkingach, czekać.. Albo siedzieć i patrzeć jak piją i jarają.. Masakra.. Szwędac się po melinach.. tragedia..A kiedyś był inny.. nie jaral tyle.. tylko czasami.. był romantyczny i troskliwy.

jupii ja bralam wine na siebie, ale dawno temu. teraz jest mi po prostu zmutno i teskno

Gość mała mie
I wysłuchiwac że nie ma kasy, na kino, na basen, nawet na kebaba.. A na jaranie to potrafił przepuścić 100zł na dzień..

mala mie- miala to samo. koledzy wazniejsi ode mnie. i tak sie sklada, ze wszyscy koledzy i kolezanki zamieszani w narkotyki. na poczatku przestal palic, ale po jakims czasie, nie mogl bez tego wytrzymac. przestalam sie liczyc.

tylko dlaczego jeszcze za tym dupkiem tesknie? minelo juz 1/2 roku...

Gość mała mie
To byla masakra.. naprade go kochałam... i jak po raz kolejny obiecywal że to koniec, że już nie pali, a potem wypadala mu fifa z kieszeni albo znajdywałam lufe w samochodzie.Wiecie co czułam?? ale kochałąm i trwałam przy nim, a on mnie kopnął po tym wsyztskim, twierdząć że nie umie być w związku,że chce bys sam:(

Gość mała mie
Też tęsknie

Znajdziecie kogoś kto wam zakręci w sercu to przestaniecie tęsknić o byłych.

mam nadzieje, ze kiedys bedziemy sie z tego smialy. na dobra sprawe zycie z czlowiekiem uzaleznionym jest koszmarem. a tak, jestesmy jeszcze mlode i pewnie kogos znajdziemy.

Gość mała mie
I to też nawet nie potrafil mi tego powiedzieć... tylko dowiedziaąlm się pocztą pantoflową przez jego siostrę...masakra normalnie:(

nie zerwal z Toba osobiscie?

Gość mała mie
Ja to czuje się strasznie stara.. 21 lat..kurcze..:(

Gość mała mie
odszedl z dnia na dzień, przestal się odzywać odbierac telefony, odpisywac na esy, gdy poszlam do niego żeby dowiedzieć się co jest grane, poprostu go nie było:( Super co??