Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_finezyjna_finezja_

Zdradzeni? Przez Internet?

Polecane posty

Przeszukiwałam forum i nie udało mi się znaleźć podobnego tematu. Moja historia: Poznaliśmy się 5 lat temu na gg - spotkaliśmy się - zakochaliśmy się - kochaliśmy się - byliśmy razem - wspólne życie - wyjazd za granice (młodzi ludzie - budowaliśmy fundamenty by założyć rodzinę). I STALO SIĘ. Pojawiła się -ona- z pozoru cicha znajomość internetowa - koleżanka - bratnia dusza której powierzał wszystkie nasze sekrety - wykorzystała ta - rozkochując go w sobie - prowokując do wymiany się zdjęciami - telefonami - obrazami z kamerek na skype a -on- przyzwolił jej na to - opowiadając swoją bajkę że czuje się samotny mimo iż nie jest sam - zagubiony emigrant - ona poszukująca (rozwódka z dzieckiem). Odeszłam - gdyż takich -ona- pojawiło się więcej - fun club - zagubionego \\\"mojego\\\" narzeczonego. Gdzie są granice? Co stało się tego powodem ? Komplexy ? Próba ucieczki w internetowy świat. Dziś ja jestem zagubiona i samotna w swoich rozmyślaniach - mijam codziennie ludzi (znajomych i nie) którzy mają ten sam problem (one przy dziecku albo garach bądź w pracy, a on przed monitorem - czat, gg, skype i portale randkowe). Gdy zapytałam -go- o przyczynę - dlaczego i skąd ta ucieczka - powiedział że był głupi i próżny - dla mnie to nie odpowiedź WIEC PROSZĘ WAS - CZEKAM NA WYPOWIEDZ NA TAK BURZLIWY TEMAT - MYŚLĘ ŻE WBREW POZOROM NA TOPIE. co myślą KOBIETY które zostały wyrolowane ? co myślą MĘŻCZYŹNI którzy rolują?

Gość Herooo
moi rodzice ktorzy byli malzenstwem przez 20 lat rozchadza sie wlasnie przez pewne problemy ktore sie pojawily przez chat ... dobrze ze z nim skonczylas ;)