Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie stanowczo

Poklocilam z facetem

Polecane posty

Gość Nie stanowczo

nie widzimy sie juz miesiac. nie wiem czy chce sie z nim nadal spotykac:o

Gość heela
o co wam poszlo?

Gość Nie stanowczo
on pojechal na wakacje a potem ja . znamy sie niecale 2 miechy. poszlo o jakies glupoty sie zle sie zrozumielisy - on poprostu sie wkurwil a ja to odebralam ze mnie "rzuca" .

A on w ogóle odzywa się do ciebie teraz? Bo jak na mój gust to jest 80% szansa że już dawno nie jesteście razem, a on ma już jakąś pannę... Przynajmniej ja po dwumiesięcznym "związku" po tygodniu - dwóch ciszy, przyjęłabym do wiadomości że jestem wolna i spotykała się z innymi facetami.

Gość napisz do niego
bedziesz wiedziec,jak to twoja wina to sie ty odezwij

Gość jak ci zalezy
to pierwsza wyciagnij reke

Gość Nie stanowczo
Tak bylo kilka smsow , co tydzien czy 2, ale bardzo oficjalne. Niedawno zaproponowal spotkanie jak bede chciala. Ale mi sie wydaje zeby poprostu pogadac a nie "kontynuowac" . Smieszna sytuajca wogole:) I wlasnie my sie tak caly czas "dogadujemy" ..to raczej nie ma sensu :(:(:(

Gość dsfsd
"miesiac :o ?" tez mnie to dziwi, minal dopiero miesiac a ona juz panikuje i takie pytania zadaje :P

Gość Nie stanowczo
ale to nie jest takie proste jak wam sie wydaje :o w pewnym momnecie gdy pogadalam z kumplem o maszej klotni ktora dla mnie byla ewidentna rozlaka, on mnie uswiadomil ze poprostu moze On troche przesadzil ale to byla tylko klotnia. zalezy mi na nim ale jednoczesnie wiem ze bardzo sie roznimy pod wieloma wzgledami nie wie czy jest sens to kontynuuowac. przez ten miesiac pisalismy smsy ale bylam pewna ze poprostu tak grzecznosciowo mi pisze zeby sie dowiedziec jak sie mam, bo juz bez czulosci -bardzo oficjalnie. w tym czasie wogole jeszcze bardziej wpadlam w dola bo jeszcze mialam nagrom problemow ...nie chce teraz sie z ni widziec bo troche sie zapuscilam:o

Gość Nie stanowczo
prosze o pomoc