Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pępek świata

Czy będę winna za jej smierć?!

Polecane posty

Gość pępek świata

Kiedys byłam u wrózki gdyz moja mama zachorowała na raka.zapytałąm jej czy moja mama bedzie zyła.odpowiedziałą ze MOJA MAMA DOCZEKA MOJEGO PIERWSZEGO DZIECKA..mam 30 lat.od 12 lat odkąd usłyszałam tę wróżbę na mysl o dziecku dostaję gorączki,boję sie stracic mamę.!ale moj mąz coraz bardziej nalega na dziecko..a ja sie boję..teraz we wrzesniu mamy sie starac o bobasa chcę tego ale z drugiej strony wiem ze jak potem umrze moja mama będęsię czuła winna jej smierci..dodam ze ta wrózka jest bardzo znana i jej wrózby w 100% się sprawdzają..

Gość łoisz pręcisko i wtpróżniasz

nie wierz wrozce i staraj sie o dziecko!!!!! Idz do kosciola, wyspowiadaj sie (jeslijestes wierzaca) i zapomnij o wszystkim

Gość piiiiikkkkolllo
ale jakas dziwna ta wrozba to znaczy ze bedziesz miala jedno dziecko bo nic na temat smierci zaraz po porodzie nei ma

niby głupia wróżba, ale autosugestia może zabić:/ więc Cię rozumiem. może oszukaj świadomość i pomyśl, że doczeka pierwszego, ale nie ma we wróżbie stwierdzenia, że umrze po narodzinach.

Gość pępek świata
Miyuki w sumie tez sobie zaczęłam w ten sposób tłumaczyc.A co do spowiedzi itd to nie chodzę do kościoła, nie wierze w takie rzeczy więc to mi na pewno nie pomoże choć niektórzy znajomi tez mi to radzili.

dziecko to szczęście. nie możesz postrzegać go jako złą wróżbę.

po pierwsze piszesz ze doczeka dziecka , ale nic nie pisze ze po narodzinach umrze wiec moze po jego narodzeniu jeszcze zyc a zyc-to tak na pocieszenie po drugie wrozby,wrozki to grzech, wyspowiadaj sie z tego

Gość RADZE CI KOCHANA
TO BÓG DECYDUJE O TYM A NIE WRÓŻKA.. WYSPOWIADAJ SIĘ RADZE CI Z DOBREGO SERCA. POGADAJ O TYM Z DOBRYM SOWIEDNIKIEM A ZOBACZYSZ JAK CI ULŻY.. CO Z TEGO ZE NIE WIERZYSZ..POGADAC Z KSIĘDZEM ZAWSZ EMOZESZ.