Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

makrtka

Płacze , ot tak sobie

Polecane posty

nie wierze ze tu pisze. Wiecie co ? właczyłam sobie piosenke Amos Lee- Arms of a woman , i wycisneła ze mnie łzy , tak dawno nie płakałam. Moj chlopak mnie olał totalnie olał... tak sie za nim stesknilam a on mnie olał , jakie straszne uczucie byc samotnym :(:(

Gość to w koncu mają
dziewczyno,olej i jego;] nie stac cie na to ? pokaz mu jak bardzo na niego lejesz,wez sie w garsc i oszczyj cieplym moczem

Gość uwielbiammmmm
mnie tez olal :o trzeci dzien kumpel mu naprawia samochod :o na dodatek wiem ze jutro tez sie nie spotkamy :(

Gość gerrasona
ja nie lubie jak facet na mnie leje

ja go tak kocham co za zenada...:( po 10 dniach napisal na gadu tylko czesc, i jak bylo zajebiscie zapytal jak minelo 10 dni po czym znikl nie uprzedzajac, a ja pisalam sama do siebie , pozniej wrocil i powiedzial ze nie wiedzial ze tyle mu to zajmie ja zaczelam mu wypominac ze mnie olewa a on tylko czego ja od niego oczekuje, i koniec! :( to nie pierwsze akcje z jego strony , 2 i pol roku z nim jestem i bylam pewna ze kocha mnie ponad zycie a od niedawna czuje ze cos sie dzieje , nawet nie mam sie komu wyzalic bo nie mam bliskich znajomych :(

Gość uwielbiammmmm
ile macie lat?pewnie nascie

nie zerwal ze mna tylko mnie ignoruje ale oczywiscie zapewnia ze tez tesknił , wiecie to sie czuje jak jest cos nie tak!

Ja srednio co drugi dzień płacze, ale ja to mam coś ze sobą:O makrtka----> Ja bym takiemu Panu już dawno podziękowała, nie chce być brutalna ale widac że jemu nie zalezy. Ja ponad tydzien temu rozstałam sie z facetem, własnie dlatego, ze nie miał dla mnie czasu i olewał, wszystko było ważniejsze tylko nie ja. Powiedziałam KONIEC!

Gość Antii
Oj biedna y .... Niestety wielu facetow to swinie.. Sprobuj do niego zadzwonic... Jak chcesz mozemy pogadac na gg bo ja osobiscie tez nie mam bliskich znajomych ani z kim pogadac nawet:(