Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sag

Era

Polecane posty

Gość sag

Dostaliscie juz fakture za ten miesiac za abonament w Erze? Bo ja nie i to jest dziwne bo dzis mamy 26.08

Gość balantajsa
To zalezy kiedy dostajesz? Ja zawsze dostaje okolo 15 i płatne do 23. Zawsze mozesz wejsc na ERA.pl i tam sie zalogowac i fakturke se otworzyc na kompie

Ja też jeszcze nie dostałam.Nie martw się,jutro na pewno listonosz przyniesie.:) Ja,zresztą,płacę ostatnią,dałam polecenie przelewu.I będę miała spokój z fakturami.:)

Gość sag
Ja dostaje powiadomienie okolo 21ego kazdego miesiaca smsem o wystawieniu faktury, place fakture elektroniczna przez net, a w tym miesiacu nie dostalam.

Co sie odwlecze to nie uciecze.:D Nie zapomną o nas,nie bójcie się.:P Faktycznie,jak któraś chce sprawdzić,ile ma do placenia,to najprościej zalogować się na stronie Ery.Tam wszystko jest wyoślone,ze szczegółami.:)

Gość sag
Zapomniec nie zapomna ale moga za to doliczyc dodatkowe oplaty za nieterminowe oplacanie rachunkow...

Gość sag
No i u mnie po zalogowaniu na str. Ery nie ma ostatniej faktury tylko ta z lipca, dziwne.

Gość balantajsa
sag ostatnio nie płaciłem bo przechulałem pieniądze i nie naliczyli. Po wypłacie spłaciłem fakturkę (czyli tydzien później). Odsetki naliczają jak zalegasz dłużej niż miesiąc. Bo pierwszą fakturę płaciłaś "na zaś" czyli za miesiąc do przodu

Gość Nie musicie sie martwic
:classic_cool: Przynajmniej ta niedobra niemiecka firma mniej nas okradnie :D :classic_cool:🖐️

sag,ja teraz byłam na stronie Ery,bieżące koszty są uwzględnione,ale jak kliknęłam na "Szczegóły",to faktycznie,wyswietliła się faktura z lipca.Niemniej jednak wiem ile mam płacić.A to jest najważniejsze.:D

Gość sag
No tak, tylko ze wypelniajac przelew musze podac jeszcze nr. faktury nie sama kwote.