Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wyobrazam sobie

chyba musze sie zmienic

Polecane posty

Gość nie wyobrazam sobie
a ktos jeszcze zwraca na niego uwage??:O zmieniac sie przez jakis dupkow..fakt, ale po 1 tez chce mniec w koncu cos z zycia a 2 zasluguja zeby ktos im pokazal jak to wyglada

i nie wazne kogo tak potraktujesz ? a moze trafisz na takiego dupka co swiata by przychylil dla ciebie ....po takiej lekcji on tez sie zmieni i kolko sie zamyka :O

Gość M A R I T K A
21-27.moze nie najstarsi,ale juz nie tacy gowniarze.jak spotkam kogos kogo bede chciala pokochac napewno sie zmienie i nie w glowie mi beda takie numery,ale narazie widac nie spotkalam odpowiedniego:(

Gość M A R I T K A
hmm mialam takiego chlopaka ktory strasznie sie we mnie zakochal, bylismy razem kolo roku, myslalam ze z nim jest inaczej, na poczatku bylam z nim bardzo w porzadku, szczera,slodka i kochana, ale po pol roku zaczelam mu wywijac nie zle numery. ciagnelam to tak ze 4 msc a on mi wybaczal,zostawilam go,ale bardzo mi glupio ze z nim tak wyszlo.nie zaslugiwal na takie traktowanie bo byl naprawde w porzadku wobec mnie:(

Gość piegowata ksiezniczka
tak tak ..daj szansę😭 zebys potem tak jak ja nie siedziala na forum..:o

Gość Matyldatoja
USB mądrze gada.

Gość M A R I T K A
widocznie nie bylismy sobie pisani, wierze w przeznaczenie:P co ma byc to bedzie, napewno znajde tego odpowiedniego i sie zmienie:)

Gość M A R I T K A
USB a ty ile masz lat? tak z ciekawosci zapytam,bo naprawde madrze gadasz.

jesli bedziesz za czesto sie zmieniać zatracisz osobowosc ...nie bedziesz wiedziec ktora z was ta prawdziwa jest .....niemniej zycze szczescia :)

no tak...jak czlowiek nie ma innej rozrywki ani jakiegos miziacza-przytulacza to tak to sie konczy😭

chyba przesadzilam z tym brakime rozrywek ... ale miziacza nie mam :(

malo takich historii konczy sie happy endem ..ty mialas szczescie :).....trafilaś na faceta ktory ma w dooopie mysla inni i chwala mu za to :)....... pytanie tylko co by bylo gdyby ? gdybyś nie trafila na tak charakternego faceta ? jak dzis wygladal by Twoj dzien ? :) pytania raczej nie kieruje do Ciebie :)...moze niech sie zastanowią te dziewczyny ktore chca zostac zimnymi sukami :D ....czy wam wszystkim tak sie zycie ulozy jak autorce ? ;).....mysle ze co najwyzej co czwartej

no to ja juz nie wiem czy zostac ta femme fatale czy nie :o

jesli Ci sie podobalo :) badz ostrozna ...gdy w zwiazek zakradnie sie nuda zapragniesz zycia jak przedtem ....i Twoj swiat w ktorym teraz zyjesz legnie w gruzach ....

poniewaz jest juz prawie polnoc to pozwolcie, ze teraz potencjalna femme fatale uda sie w objecia Morfeusza... 😴🖐️...

Gość nie wyobrazam sobie
ale ja na przyklad wiem ze sie juz nigdy szczesliwie nie zakocham. no po prostu to wiem i juz. bede sama. takie jest moje przeznaczenei: kawalerka i kotek :P :O

Gość M A R I T K A
byłam suka----lepiej bym nie ujęła tego wszystkiego co napisałaś, dokładnie tak samo mam jak ty kiedys, dokładnie tak samo, jakbym czytała swoją wypowiedz...

Gość nie wyobrazam sobie
tak czy tak wychodzi na to ze to nie jest zly pomysl :P przynajmniej bede cos miala zycia :P heh..najwyzej bede zalowac, ale czegos zawsze sie w zyciu zaluje..

Gość M A R I T K A
ale wiesz co mnie na przykład takie życie dużo nauczyło...wiecej wiem o życiu, wiem czego mogę się spodziewac, jestem ostrożniejsza, cięzko jest zdobyc moje zaufanie, naprawde trzeba na to zapracowac, choc wiem ze sama nie jestem święta, w dzisiaejszych czasach musisz nauczyc sie dbac o siebie, bo inaczej nie dasz sobie rady, smutne, ale prawdziwe... ja jestem do tego stopnia ,,uzależniona'' od takiego życia, ze dzień bez flirtu, zabawy to dla mnie dzien stracony, nie uważam się za jakąś szczególną pięknośc ale podobno jestem ładna, mam fajna figurkę, faceci sie za mna oglądaja, ale nie ubieram sie wyzywajaco itp.poprostu nauczyłam sie zwracac na siebie uwage spojrzeniem, uśmiechem.mało jest facetów którzy przejda obok mnie obojetnie... także widzisz suka byc nie trudno, ale musisz sie pewnych rzeczy nauczyc i stawiac na 1 miejscu siebie i swoje przyjemnosci

Gość nie wyobrazam sobie
no co do tego ze moge miec problem z poderwaniem faceta to tym sie nie przejmuje, bo zeby poderwac to wystarczy sam wyglad :P a z tym nie jest u mnei zle...a moga sobie myslec ze ja tylko na jeden raz, nawet lepiej bo sie przynajmniej rozczaruja :P a ja ich przy sobie zatrzymywac na dluzej nawet nie chce bo i po co..

Gość M A R I T K A
może dla mnie wydaje sie to łatwe, bo jestem taka od hmmm...kilku lat, ale dla kogoś kto był milutka dziewczyna to napewno nie bedzie proste...trzeba sie pozbyc wyrzutów sumienia, wiele razy kumpele mowia mi jak ja moge cos takiego robic kogos tak krzywdzic...ale do mnie to nie przemawia, nie mam rzadnych wyrzutów, jedynie satysfakcje:) a co do tego co napisalas ze po pierwsze nie można dać po sobie poznać, że ktoś nas zranił...co racja to racja, ja tez czasami czuje sie rozczarowana, ale nigdy, przenigdy nie okazuje tego, bo wiem ze nie warto. Bycie suka to troche jak gra, trzeba przejsc wiele zeby dojsc do perfekcji:) Choc mam dopiero 20 lat myślę ze mi sie to udało, ale myślę ze ja akurat urodziłam sie z takim charakterkiem:P a co do tych małolatów to z takimi młodymi juz sie nie spotykam, w tej chwili np.owijam sobie wokół palca 27 latka:) jestem pewna ze po dzisiejszym spotkaniu myśli o mnie cały czas:) hehe

Gość Karma_DoCiebie
"trzeba sie pozbyc wyrzutów sumienia, wiele razy kumpele mowia mi jak ja moge cos takiego robic kogos tak krzywdzic" To spodziewaj sie ze tyle krzydy co Ty ludziom narobisz w swoim zyciu Tobie wroci. Tak jest w zyciu, dlatego przewaznie celowo czy swiadomo ludzie tego nie robia.

Gość M A R I T K A
ja robię to celowo...taka juz jestem, a ty tego napewno nie zrozumiesz bo nie wiesz o czym my tu mowimy...

Gość nie wyobrazam sobie
ja tez mam 20 lat...heh :P

Gość M A R I T K A
A mi mimo wszystko takie życie bardzoooo odpowiada, lubię swoje życie:) Przynajmniej nie narzekam na nudę:D