Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozpłodowiec z żoną

Dawanie żony innym

Polecane posty

Gość Rozpłodowiec z żoną

jesteśmy na imprezie, łapię żonę za włosy i kładę brzuchem na stole, podchodzą chętni ściągają jej majtki i ruchają. Lubicie dzielić się swoją kobietą i jak to robicie

Jeżeli pozwalasz piperzyć swoją żonę wszystkich chętnym, to czym właściwie jest dla ciebie sakrament małżeństwa ? Kartką papieru ?

Gość mało że kartką
raczej papierem toaletowym :O

Gość Rozpłodowiec z żoną
Potem się zamieniamy. Żona kładzie mnie na stole i każe wypiąć tyłek i pozostali faceci rżną mnie w anusa aż wióry lecą. :-)

Gość Rozpłodowiec z żoną
...a potem przyprowadzają psy z ulicy i one mnie też ruchają. Raz jak byłem u swego tate na wsi to tak zrobiłem... tate, żony nie chciał, bo jest homo, ale jak żona mnie położyła na stole to z chęcią skorzystał, a zaraz potem buchaja z obory przyprowadził.

Gość Rozpłodowiec z żoną
a jak już jest po wszystkim obciągam wszystkim kolesiom a żona patrzy

Gość jacek59
A mnie podnieca,gdy jakiś inny facet dotyka ją i całuje.Kiedyś nawet sam naprowadziłem rękę kolegi na pierś żony.A gdy potem się z nim całowała miała takie maślane oczy.Bardzo to mnie podnieciło.A Wy też macie takie wspomnieia?

Gość a ja słyszałem
że trzeba się dzielić z innymi, co w tym złego. W koncu małżeństwo to nie więzienie a jak obie strony sie na taki układ godzą to ok .Człowieka podnieca wiele żeczy więc czemu nie to

Gość przemysław84
Florek a czemu niby małżeństwo to musi być sakrament? Nigdy nie słyszałeś u ślubie cywilnym?